- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
soulcube
aktív tag
válasz
King Unique #12046 üzenetére
laed: igen, csak gyorsformázás volt.
King Unique: köszi, nézelődök tovább. Régi eszközön szerettem volna a pendriveot használni, ami csak Fat32-t támogat.
-
soulcube
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon sikeresen töröltem a C meghajtóm partícióját, mivel a Fat32Formatter-ben nem a formázni kívánt pendrive-ot választottam ki, hanem azt az SSD-t, amin a C meghajtó és vele együtt a Windows 7 (64 bites) is volt. A rendszer abban a pillanatban össze is omlott, hiányzó bootmgr-re hivatkozva. A dolog azóta annyit javult, hogy egy Fedora-s live USB-vel be tudtam lépni a gépre, ahol a Testdisk programmal sikerült kilistázni a C meghajtón lévő mappákat. Egyébként a mappastruktúra rendben látszik, az ott tárolt néhány fontosabb fájlt ki tudtam másolni a Testdisk-el az USB meghajtóra (amin a Fedora fut) onnan pedig már át is kerültek egy külső 2 TB-os merevlemezre. Az adatmentés része tehát sikerült. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezen a pár fontosabb dokumentumon kívül nem volt más a C meghajtón. Viszont ha már eddig eljutottam, azon gondolkodom, hogyan lehetne magát a Windows-t is megmenteni és újra működőképessé tenni a gépet, hiszen látszólag még minden a helyén van. Csatolok néhány képet arról, hogy a Testdisk mit mutat jelenleg. Az SSD meghajtó egy 128 GB-os Adata SP920.
A Testdisk angol nyelvű leírásában az szerepel, hogy Windows használata esetén válasszuk az Intel opciót, viszont nekem a program az EFI GPT-t ajánlja fel, így ezzel a menüponttal mentem tovább.
Bocsánat, ha kicsit hosszúra nyúlt, de nem szívesen állnék most neki egy teljes Windows újratelepítésnek, így remélem, hogy lesz valamilyen megoldás a problémára. Kérdés, hogy hol és mit kellene átállítanom ahhoz, hogy ismét bootoljon a Windows.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 db Samsung PM991a NVMe SSD - 256 GB - M.2 2230 formátum
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Crucial P3 PLUS 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest