Új hozzászólás Aktív témák

  • the_mad

    aktív tag

    Ipon egy szar, jellemtelen banda. Nekem is volt velük ügyem, 2x is, utána az összes Iponos cuccomat eladtam a francba, nehogy harmadjára is mennem kelljen hozzájuk. Nem részletezném a sztorit, mert nincs kedvem 4 oldalt gépelni. Hibás, 0 perces alaplap azonnal vissza lett szolgáltatva nekik a 3 napos cseregar ügyében, ültek rajta 3 hetet, mondván most nincs ilyen lap, de majd lesz... Persze, biztos nem volt nekik ugyanolyan típusú, használt lap, amit "újként" oda tudtak volna adni. Aztán be kellett mennem "asztalt csapkodni", hogy végre legyen valami. Hirtelen vissza tudták adni a pénzt, pedig előtte hallani sem akartak ilyesmiről. Másik egy Asus 6870 volt, amin elkezdett kattogni a ventilátor. Visszavittem, majd elkezdtek genyózni, hogy nem él a garancia, mert ezt én tettem tönkre, ugyanis túlhajtottam. Ja, túlhajtottam a csúszócsapágyat, hülye gyerek. Itt már le is szartam az egészet, visszakértem tőlük, vettem rá egy Accelero S1 Rev2-t és azóta is használom.
    Legalább az ott dolgozók szimpatikusak (sarcasm)... Mikor átvették a hibás cuccokat, olyan látványosan szenvedtek, hogy én éreztem magam kellemetlenül, mert miattam kellett megmozdulniuk.

    A fent szidott Usersel viszont nincs bajom. Rendszeresen vásárolok tőlük, mind kiszolgálásban, mind ügyintézésben korrektek szoktak lenni. Mondjuk néha az az érzésem támad, hogy ők sem tudják, hogy tulajdonképpen mit is árulnak. Nem egyszer fordult elő, hogy a megrendelés 2x-3x módosítva lett, mire sikerült olyan terméket találni, ami van is nekik.

    “God made men, but Sam Colt made them equal.”

Új hozzászólás Aktív témák