Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    válasz Chal #2920 üzenetére

    Igen valóban tartalmaz a szenzor mozgó alkatrészt, de ennek a hangja annyira halk, hogy kb 2-3m távolságból sem hallható csöndes szobában. Ha közel hajol hozzá az ember akkor hallani pici zugo hangot, mintha egy szervó motor lenne csak kb 20szor halkabb. Ze valóban idegesító, hogy nem lehet lekapcsolni, hiszen ha nem használjuk minek menne állandóan? Ki-be huzogatni mert igencsak fárasztó, unalmas tud lenne főleg ha olyan helyre van bedugva hogy konkrét barlangrendszerben kell megtalálni az adapter végét.

    Ezekről jut eszembe... Később elképzelhető, hogy a HTC/steam esetleg ad ki alkatrészeket hozzá? Gondolok itt pl controller akkumulátorra vagy konkrét controllerre, esetleg komplett szenzor készletet, vagy headset alkatrészekre (lencse, kijelző pl).

    Egy pici nagatív még a HTC vive-nek és az a headset résznél van, amivel állítható a mérete. Tépőzárat használtak hozzá, ami számomra nem tűnik túl tartósnak. Lásd pl kabátokon egy idő után cserélni kell, mert nem fog tartani semmit. Ha jol tudom ez az oculusnál másképp lett megoldva, viszont nem tudom mennyire lehet azt szorosan beállítani. Nálam zavaró ha nincs rendesen rögzítve a fejemre és mozog, vagy érzem hogy nem stabil.

    És a végére a számok: HTC Vive kb 550gramm, az oculus 470, így valamivel gyengébb rögzítés is elegendő lehet az utóbbinak. Bár az oculusnak a rögzítése elég masszív? vagy lötyögős?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák