Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz trialboj #2060 üzenetére

    Ha valamihez megéri venni VR eszközt, akkor az a szimulátorozás. :K Nem csak a nézelődés miatt, a sebességérzet is átjön teljesen, dőlsz az ülésben és érzed a gyomrodban és mellkasodban is a sebességet. Gyakorlatilag olyan, mintha ott ülnél az autóban és annak ellenére is úgy érzed, hogy nem ráz a szék. De már erre is vannak természetesen akik speckó cockpitet építettek hidraulikával.

    Nekem is van G27-em, de akarok majd touch-ot is venni Rift mellé, de én pl mindenevő vagyok és mindenféle játékot fogok tolni vele. Nálam a G27 az a maximum amit rászántam szimulátorozáshoz, többet nem ér számomra az élmény. Cockpit, modok és egyéb bocsánat hogy ezt mondom de ökörségek engem nem érdekelnek, annyi pénzből már nem csak venni de fenntartani is lehet egy autót ha mindig mókol valamit a szimulátorozásért az ember. De ez nyilván csak az én véleményem, ennek ellenére nem szúr szemet ha valakinek ez jelenti a kánaánt, mert hát különbözőek vagyunk különböző igényekkel. :)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák