- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasztok!
Továbbra is az internet sebességgel vesződöm.
A téma a következő:
Adott egy openSUSE 10.3, frissen telepítve. Ráraktam a legújabb Operát, és még pár progit (pl. torrent) a beépített csomagkezelővel.
Az előre telepített Firefox a 4Mbites netből 3.4 körül tud. Ez mondjuk oké (windózos gépek 3,7-3,8).
Az Opera, és az összes többi utólag felrakott progi 700Kbit-1,2Mbit sebességgel vánszorognak. (megbízható, stabil sebességű forrásokkal teszteltem)A hálózat felépítését változtattam már ezer féle képpen (routerrel - anélkül, fix IP - DHCP), de mindenhogy ugyanaz a helyzet. próbáltam a window_scale-t átállítani, kikapcsolni, de egyik sem vezetett célra.
Valami beállítás lesz szerintem, amire kezdőként nem jövök rá. Átolvastam a kézikönyv egy részét, de csak rizsával találkoztam a témában (vagy más problémára való megoldással).
Amit nem tudok nem észrevenni: beépített progi gyors, minden utólag felrakott netes progi lassú...Akinek van ötlete, az ne fogja vissza magát!
Előre köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest