- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Szerintem külön kell venni, hogy mi az amihez tényleg fontos, és mihez nem.
Régi ismerősök keresésére jó a Facebook, általános kapcsolattartásra pedig jó a levlista is, abban legalább lehet keresni is.Nem tartom szerencsésnek, ha ilyesmit akarnak valakire rákényszeríteni, mert nem boomerség kérdése, ha nem akarok egy adattoovaj céggel szerződéses viszonyba kerülni. Akkor sem, ha momentán valakinek per pillanat ez praktikusabb is picivel.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Mi 6-an voltunk az egyetemi évfolyamon, de az első napon mindenki olyan email címet adott meg, amit nem használ, hogy aztán létrehozzák a facebook csoportot, ami teljesen kezelhetetlen, visszakövethetetlen file megosztást tekintve. Ez csak nettó ostobaság volt, egy sima emailes lista százszor használhatóbb lett volna, bár tény, hogy rám is rám erőltették. Erre kéne anonim regisztrációs lehetőség, és akkor probléma is kevesebb volna belőle.
Iskolai esetén nálunk szerencsére a szülők sem hoztak létre ilyen csoportot, ilyen szempontból konzervatívak szerencsére. A fontos infókat a tanár küldi, meg ott a honlapon és a kréta rendszerben. A szülők csevejéből nyugodtan ki lehet maradni, a fontos dolgokat a tanár közli emailben, vagy kréta rendszerben.
-
stellaz
veterán
Azzal, hogy közmű, azért én vitatkoznék. Az internet az közmű, mint olyan, de a facebook az tényleg csak annyi, hogy értelmes emberek megbeszélik, hogy valami mást használnak, aztán szevasz. Egyetem miatt kellett ugyan egy kamu reg, hiába volt sokkal szarabb és áttekinthetetlenebb megoldás egy emailes levlistánál, de pl a gyerek óvodája, iskolája hála a jó égnek kerek-perec megmondta, hogy pontosan nulla facebook kommunikáció lesz, van iskolai honlap és van kréta rendszer, és szerencsére a szülői csoport is emailben kommunikál, ha van valami.
Attól, hogy sok munkahely ezt használja, az az ő idiótaságuk, de semmi olyan, ami a technológia elterjedtségéből fakadna és ne lenne normális és biztonságos alternatívája.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz Raysen623 #11 üzenetére
A Google azért korrektebb, ott az 1800 forintos havidíjért cserébe megkapod a youtube musicot is, ami önmagában is annyiba kerül kb. Illetve a youtube, mint olyan, szerintem egy valódi és hasznos szolgáltatás, bár a short videókkal ők is elmentek az tudatos addikció irányába.
-
stellaz
veterán
A legtisztább megoldás az lenne, ha a privát adatok felhasználását kerek-perec megtiltaná az EU, aztán jónapot.
Nem igazán látom akadályát azon kívül, hogy pár cég sivalkodik, hogy de akkor mi lesz a sok sok pénzzel. Ha vannak olyan szolgáltatások, amik valóban csak így tudnak működni, akkor onnantól az egy életképtelen üzleti model, amivel semmi baj nincsen, nekem is van egy rakás ötletem, ami amiatt nem tud működni, mert léteznek törvények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM