- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz LuckyL #102526 üzenetére
Az a baj ezekkel a "panaszokkal", hogy ha az oltás ilyen erősen hat rájuk, akkor valószínűleg a szervezetük ilyen, vagy olyan ok miatt nagyon sérülékeny a coviddal szemben. Nagy a valószínűsége, hogy ha ők nem oltást kapnak, hanem a vírusból kaptak volna be egy jókora adaggal, akkor már az elhunytak listáját gyarapítanák.
lacafaca
Nem jó a linked.[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
lacafaca
addikt
ne izmozzáá...a zojtás jó, nem lehet semmiféle mellékhatása pont...fóliasipkás
inkább álljál neki aggódni...no mit találtak? [link] mert aki keres, az talál isVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
zseko
veterán
Nem is állítottam ilyet, csupán megerősítettem, hogy ez a jelenség valóban létezik. De akkor leírom a lényeget megint, hátha átmegy: Nem azok lesznek többségben akiknek semmi bajuk, azok sz@rnak rá és nem irkálnak sehová, még szép, hogy szinte csak olyan hozzászólásokkal fogsz találkozni, akiknek problémájuk van. Én se irkálok évek óta a telefonom, tabletem topikjába, csak akkor írtam, mikor problémám volt. Tök mindegy mennyit és hol fogsz olvasni, bármennyit kereshetsz 'hiteles' forrást, mert mindenképpen erős többségben lesznek a negatívok, a kétkedők és a problémával küzdők.
Én például álltam volna annak elébe, hogy teszteljük a vakcinát egy évig, nyolc vérvétellel, pedig igencsak utálom a vérvételt, de antsz-t se igazán érdekelte (felhívtam őket), ráadásul, mivel átestem a betegségen, így már 'nem is vagyok érdekes' (azaz, aki covidos volt, azt nem választják be az önkéntes tesztbe).HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest