Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Miért, a mobilnetet a többség nem médiafogyasztásra használja?
Hieronymus: Sokan nem dolgoznak, pl a háztartásbeli nők, nyugdíjasok - náluk simán mehet napi 10-12 órát is a tévé.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
válasz Hieronymus #13 üzenetére
Ha a rádió/podcast is benne van miért ne? Lehet egész munkaidő alatt szól valami, akár háttérben a Netflix.
-
Valami nem stimmel.
Az nem lehetséges, hogy egy átlag ember naponta:
8 órát dolgozik
8 órát alszik/pihen
Több mint 11 órán keresztül fogyaszt tartalmat.Az 1 napból azaz 24 órából megmaradt időben közlekedik, bevásárol és intézi a napi ügyeit.
Nyilván vannak átfedések. De ez csak akkor jöhet össze, ha egész éjjel megy a tévé. Királyi út az elhülyüléshez.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
szupermacs
veterán
válasz RetepNyaraB #9 üzenetére
HBO előfizu nincs TV nélkül csak a max, de kényelmesebb a TV elé leülni és az 5 csatorna közül választani egyet mi menjen.
Hozzáteszem ez tavalytól a Diginél már 10+ ezer Ft. -
válasz RetepNyaraB #9 üzenetére
Meg a háttérzajnak használt TV. Nagyon sokaknál megy folyamatosan.
Mutogatni való hater díszpinty
-
ledgeri
nagyúr
Ilyenkor is mindig feltűnik, hogy mennyire válaszérdekű a kérdés.
TV-zik? (ami egyirányú)
Rádiózik? (egyirányú)
Újságot olvas? (egyirányú)
"internetezik"? (Igen egy közösségben dolgozom, ami időseknek segít team vieweren keresztül megoldani PC-s problémákat) ==>>> MÉDIÁT FOGYASZT![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RetepNyaraB
veterán
A 300 perc tv ijesztő szám (8 éve nincs tv-m és bárhol kényszerülök 5 percet belenézni tetszőleges műsorba ami nem épp egy jó film, elborzaszt a szellemi mélység ). Ez vajon konkrétan tévézés, vagy ide számít a stream előtti bambulás is?
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
Csapoati
nagyúr
Írtam egy példát, szerintem az nem is járhat messze a valóságtól. Ja mondjuk pl egy HVG-előfizetés (az egyetlen, ami nekem van online újságra) is kb 2e.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
A médiaköltéseken belül a legnagyobb tételt az ún. technológiai transzferdíjak jelentik (az internet-, illetve a tévé-előfizetés)
Oké, hogy neked nincs semmilyen előfizud, másnak ezek szerint van. Kicsit olyan dolog ez, hogy mi az, hogy az átlag magyar napi 5 szál cigit szív el, hiszen én egyet sem!!! Nem értem a rácsodálkozást.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Az hogy jött ki? Nincs TV előfizetésem, és egy független újságnak van beállítva támogatásom, havi 3000.
Mutogatni való hater díszpinty
-
törölt tag
Nyomtatott sajtóban vajon benne vannak a könyvek is?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest