- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Milyen routert?
- Direct One (műholdas és online TV)
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocikablack
tag
Sziasztok. Ps4-hez keresek 5.1, 7.1 wireless headsetet. Fps-re használom. Jó lenne 60 ezer körül megúszni, de mehet feljebb is az ár. Előre is köszi..
-
Something_
őstag
válasz Jocikablack #21401 üzenetére
Strix Wireless, Thresher, Thresher ultimate? Ezek ps4 liszenszelt headsetek.
Ezekbe eleg keves a mely, en szeretem a tultolt hangokat, teljes mertekben elegedett vagyok a centurionommal, ami csak pchez jo.
Viszont az asusnak van a kulso hangkartyas DSP headsetje, ami ps4hez is jo. Ezt nem probaltam meg, de erdemes lenne utana nezni.
Szerk: hmm, wireless kell, akkor a dsp kilove.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Something_ #21402 üzenetére
Vásárlási/eladási ajánlatokat privátban vagy hardveraprón intézzék légyszíves!
[ Szerkesztve ]
-
rhunseeker
tag
Sziasztok! Venni szeretnék legfőképpen fps-re egy új fejhallgatót, így fontos lenne a soundstage. Kettő között nem tudok dönteni:
Audio-Technica ad700x vagy
Sennheiser Game One
Ugye elvileg a Game One alapja azt hiszem egy HD 558.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik lenne a legjobb összességében? Mint mondtam legfőképpen fps-t játszom (pubg, bf4/1),viszont néha azért természetesen más jellegű játékok is szóba jönnek. Emiatt tartok attól, hogy talán az ad700x nem nyújtana olyan élményt a kevés basszus miatt. Mennyivel rosszabb a Game One soundstage-e? Akinek van vele tapasztalata, megosztaná velem?
Köszönöm! -
Eraah
tag
Sziasztok!
(1) Játék, az is ritkán.
(2) Mivel keveset játszom, ezért bőven elég nekem egy 10 ezer ft alatti mices füles, viszont a pénzért a legjobb minőséget szeretném, ezért kérdezlek titeket.
(3) Vezetékes.
(4) Mindegy.
(5) Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz? - Ilyen árért nem sokat, csak legyen megbízható.
(7) Milyen csatlakozású legyen? - Inkább USB, de ez sem feltétlen fontos.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)? -Integrált hangkártya.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök? - Teljesen mindegy.
Láttam az összefoglalóban javasolt füleseket, csak kiváncsi vagyok, hogy azok közül melyik a legjobb ebben a kategóriában, illetve van-e más alternatíva.
Köszi a tippeket!
-
Eraah
tag
válasz Something_ #21407 üzenetére
Köszi szépen! A h70-et meg is rendeltem.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon idióta kérdés, de a HyperX Cloud II-t ha feldobom tévére, USB-n keresztül, tudok úgy tévézni? (és közben azon szóljon a hang. )
Egyszer kipróbáltam, észlelte az USB-t, de onnantól nem tudom hogyan tovább.
Előre is köszi a segítséget,
Hunreeth[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Something_ #21411 üzenetére
Köszi, úgy viszont elég rövid sajnos a kábele... :/
-
xxxpepe
tag
Hello tudnátok nekem segíteni?Szeretnék venni egy új fejhallgatót mert sajnos a mostanit a Kislányom leamortizálta.
Ezek lennének az elvárásaim:
1.Zene hallgatás,Filmnézés és Játékra kellene!
2.Max 15,000ft
3.Vezetékes
4.Circumaural
5.Mikrofonos
6.Stereo, virtual 7.1
7.Az mindegy da ha 7.1es akkor inkább Usb
8.Integrált hangkártya ilyen alaplapom van:GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0)
9.Ledes legyen és vibrácios "rezgő".
Én ezeket nézegettem eddig:
Somic G941 fehér
Aula StormElőre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
macy
addikt
válasz xxxpepe #21414 üzenetére
Aula Storm egy brutál nagy, ocsmány kinézetű, fényes gagyi műanyagból készült szörny. Viszont meglepően jól szól és a vibra motorok igen negyot dobnak az amúgy sem kevés basszuson. Annyi bajom volt vele, hogy a fejpánt nem igazán komfortos, egy kis idő után kellemetlenül nyomta a fejem.
-
Land
veterán
Üdv!
Van most olcsóbb, ajánlott beszerzési forrás Hyperx Cloud Core fejesre külföldről? Tavaly 12.500 Ft körül rendeltem (kb 52 dollár), de most drágábban találam alin és gearbesten. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
TheKresh
csendes tag
Sziasztok.
Most érkezett meg Amazonról a Hyperx Alpha és első benyomásra olyan mintha sokkal feszesebb lenne az Alpha ,mint az öcsém Cloud 2 ese. (szemüveges vagyok ha ez bármit számít)
Bármivel tudnék ezen a szorításon enyhíteni vagy bebuktam ,küldjem vissza és nézzek másik fejhallgatót ?Üdvözlettel: Kresh
-
F.B.I.
veterán
válasz TheKresh #21418 üzenetére
Én anno próbáltam egy fél évig tágítani a Creative fülesemet de a túl jó anyaghasználat miatt, nem lett kényelmesebb, mennie kellett. Sajnos sokat nem tudsz tenni az ügy érdekében, ha kényelmetlen, cserélni kell, ez sajnos többet nyom néha, mint a hangminőség vagy pár ezressel olcsóbb vásárlás lehetősége.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
TheKresh
csendes tag
válasz F.B.I. #21419 üzenetére
Tudnál ajánlani valami fejhallgatót ami nem annyira feszes és méllyebb a hely a fülnek ?
Mintha kicsit hozzáérne a driverhez a fülem ,lehet hogy a cloud 2 nél is hozzáért de ott vastag szivacs van a driver előtt.
100 euro a plafon.
Köszönöm ha tudsz segíteni.Üdvözlettel: Kresh
-
xxxpepe
tag
válasz Something_ #21415 üzenetére
Hát figyelj én majdnem mindenhol azt látom az Aula Razorback-ről hogy rezgő motoros?Ez most hogy van??Lehet hogy szoftveresen lehet bekapcsolni benne a rezgőt???
[link][ Szerkesztve ]
-
Jocikablack
tag
Sziasztok. A Razer Tresher 7.1 fejhalgatóval, van esetleg valakinek tapasztalata?
-
Something_
őstag
válasz Jocikablack #21424 üzenetére
Szep tisztan szol, szamomra keves a basszus, 7.1-e nagyon jo.
Es brutalisan hangos az egesz headset, kb hihetetlen kategoriaA keves basszust ne vedd keszpenznek, nekem az A50 egyaltalan nem tetszett, hasznaltam kb 1 hetet minden nap, masoknak meg etalon.
Viszont az A50nel szerintem jobb, viszont nem cserelnem le a Centurionomat ra.
-
Jocikablack
tag
válasz Something_ #21425 üzenetére
Köszönöm. Sajnos a centurion vezetékes, és nincs ps4-hez. A valós 7.1 az igazi
-
Something_
őstag
válasz Jocikablack #21426 üzenetére
Igen, sajna csak PC-hez jo.
Hat akkor neked a thresher jo valasztas lehet, PS4 liszenszelt headset.
-
molnaRm
csendes tag
Cloud Alpha hangzása változott a sima Cloudhoz képest? H5 vagy Cloud lesz a választottam, de csak a sima cloudot volt szerencsém kipróbálni egy üzletben. Alpha többet tud esetleg? h5 tournament edition egy butított változat esetleg? Csak azért kérdezem, mert németben most 70 euroért megy, a sima h5 120 euro körül van.
Köszönöm előre is a válaszokat!TazZ^^,
-
Jocikablack
tag
válasz Something_ #21427 üzenetére
Megrendeltem a threshert.. Majd beszámolok. Köszi a segítséget..
-
daver88
aktív tag
üdv!
Xbox-hoz keresek fejhallgatót, Asus Cerberus lenne a kinézett darab, most 14.900 Ft.
Ennél sokkat többet nem szánnék rá, esetleg alternatíva az Astro A10, bár az 5e-el több...megéri a felárat?
Köszi!
-
Jocikablack
tag
válasz Something_ #21427 üzenetére
Megérkezett a thresher. Igényes csomagolás. Megfelelő hosszúságú vezetékek (usb dokkoló, és usb töltő), az optika viszont rövidke. Nagyon kényelmes, puha a szivacs, és a fejpánt is fényévekkel kényelmesebb mint a sony gold. A hangzásra nem lehet panasz. Nagyon tisztán szól, durva hangereje van, bár a basszus tényleg lehetne több. Kezelés egyszerű. A mikrofon kihúzása nélkül is tökéletesen hallottak a társaim. Kb 3 óra használat után sem vált kényelmetlenné. A gyenge pontja számomra, hogy a chat-sound hangerőt nem lehet balanszolni. Így mindig a chat van előtérben, ami nem túl előnyös bizonyos helyzetekben. Aksi időt jelemleg nem tudok még mondani.
-
Something_
őstag
válasz Jocikablack #21433 üzenetére
Jo gyorsan megerkezett.
Akku ido eleg sok lesz, szerintem jol jartal vele :-)
A hangereje tenyleg bitang.
Kenyelmesebb es konnyebb, mint pl az asus centurionom.
Optikanal mire gondolsz? A hozza adott optikai kabel? (PC-n hasznalom jelenleg meloban, USB-n, nem is tudom, hogy van e hozza optikai kabel)
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz Something_ #21432 üzenetére
köszi, Razer Electra V2 lett...
-
Jocikablack
tag
válasz Something_ #21434 üzenetére
A razer surround programma ez kompatibilis esetleg. Lehet vele kalibrálni? A chat hangot szeretném kicsit halkítani.
-
Something_
őstag
válasz Jocikablack #21437 üzenetére
En nem talaltam hozza szoftvert, ket oldalon van hangeroallitas, ott nem lehet a chatet beallitani jol?
F.B.I.: mi a baj a razerrel konzolhoz? en csak pcvel hasznaltam.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Something_ #21438 üzenetére
Mivel sok lehetőséged nincs konzolon állítgatni, ezért az oda fejlesztett Astro mikrofonja jobb, kevesebb zajt szed fel és hosszabb kialakítása miatt, akár halkabban is beszélhetsz, továbbá nagyobb és kényelmesebb a fülpárna része.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje arra vonatkozóan, hogy a következő problémára milyen beállítások között keresgélve találhatok megoldást?
probléma: Ha túl hangosan hallgatok zenét az aktiválja a mikrofonom és ez nyilván zavarja a ts en avgy discordon levő kollégákat.Füles Hyperx cloud1
Hangkari Creative SB HD USBEsetleg ha valakinek lenne ötlete szívesen fogadnám
köszönömCsak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb Gamer fejhallgató az 5000 forintos árkategóriában?
-
Kube
senior tag
Valakinek volt már baja Cloud I mikrofonnal?
Írtam a supportnak, gyorsan küldtek is egy újat, sajnos továbbra sem jó. Úgy látszik a fejhallgatóban ment tönkre valami, nekem ötletem sincs. A mikrofont külön nem sikerült beüzemelni hiába jack csatlakozós, csak félig bedugva tudtam működést kicsikarni belőle (tehát jó). Arra tudok csak gondolni, hogy kábel , esetleg ott belül valami romlott el ... tanácstalan vagyok.
Nem tudom most így mi lesz, mert a mikrofont elküldték (kvázi hiába), most pedig az a tényállás, hogy füles lesz a cserés. Attól tartok ebbe már nem biztos, hogy belemennek.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
törölt tag
válasz Something_ #21445 üzenetére
Nem ismerem ezt a márkát, de egy próbát megérhet. Köszönöm a tippet. Azért még elfogadnék ajánlatokat, hogy több közül is tudjak választani.
-
F.B.I.
veterán
válasz Something_ #21445 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Politika
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest