Váratlan segítséget és nagy meglepetést ígér az X felhasználóinak Elon Musk

Musk azt ígéri, hogy az X minden jogi költségét állja majd azoknak, akiket a munkaadójuk tisztességtelenül kezelt, amiért valamit kitettek a platformra. Ketrecharcra készül továbbá Mark Zuckerberggel, amit élőben streamel majd az X-en.

Elon Musk az X-en jelentette ki, hogy a közösségi platform minden jogi költségét állja majd azoknak, akiket a munkaadójuk tisztességtelenül kezelt, amiért kiraktak vagy kilinkeltek valamit az X-re (és egyben a pereskedést is vállalják).

Musk szerint korlátok nélkül vállalják a segítséget és a pereskedést, de még nagy hírverést is csapnak majd az ügyek kapcsán, és célba veszik az érintett cégek igazgatótanácsait (ezzel reagált arra, hogy az USA-ban a viselkedésen a leggyorsabban a jogi fenyegetés változtat).

Musk korábban arról beszélt, rekordmagasságokban van az X havi felhasználók terén, túllépve az 540 milliós határon. Eközben továbbra is nagy szervezeti átalakítások zajlanak az X-nél, és felpörgetnék a csökkenő reklámbevételeket. A Twitter minden régi eleme, logója eltűnik, épül a mindenes szuperapp, az X.

Mehet a ketrecharc Zuckerberggel

Musk azt is kijelentette, hogy a sokat emlegetett Musk-Zuckerberg ketrecharcot élőben streamelik majd az X-en. A két tech mogul június óta kekeckedik egymással online, ketrecharcot emlegetve. Musk most azt ígéri, az élőben streamelt összecsapás bevételeit jótékony célokra, veteránokra fordítják.

Musk elmondta, hogy minden nap súlyokat emelget, készül a harcra, de edzeni nincs ideje, ezért a munkába viszi a súlyokat. Mi a célja az egésznek? Erre Musk azt felelte: ez egy civilizált formája a háborúnak, a férfiak pedig szeretik a háborút.

Musk egyébként nem unatkozik, hiszen a Teslát és a SpaceX-et is vezeti többek között, valamint a Neuralinket, amely most vont be még 280 millió dollárnyi tőkét, és kezdheti az emberkísérleteket.

Azóta történt

Előzmények