- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- VPN topic
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- Linux kezdőknek
- Aliexpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HBO Max & OD topic
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- ASUS routerek
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
junior tag
Ja, hogy a Twitter neve X lett? Bámulatos fejlesztés Elon, azt a hihetetlen zsenialitást amit a SpaceX-be meg a Teslába teszel, azt itt is kamatoztatod. Oh, wait...
Blokkolás Telegramban is így működik évek óta, csak privátot tudsz semmi mást, és az aljas fejlesztők még a 3rd party klienseknél is kilőtték ezt a lehetőséget. Ott is hagytam a fenébe a platformot.
Calamute Kennel - Renault Master 2.5 dCi120 & Renault Kangoo 1.9 dCi80 4x4
-
Z_A_P
addikt
..a kutatók szerint pedig tombol a gyűlölet ..
kutatok
[ Szerkesztve ]
OK
-
Busterftw
veterán
Jolvan hat az Apple Storeban nem lehetett 3 betunel rovividebb nevu app, aztan valahogy megis ott az X.
Majd elkeszul az X Store!
-
stellaz
addikt
Nekem azért elé érdekes, hogy a vezérigazgató feje felett simán átnyúl musk.Elvileg a mérnök csapat vezetője is alá kéne, hogy tartozzon, mert nehéz a minden mást úgy csinálni, hogy egy másik ember önkényesen megváltoztat alapvető dolgokat a szolgáltatással kapcsolatban. Szerintem legalábbis.
-
vicze1
félisten
"Yaccarino minden mást."
Tehát semmit...
Twitter CEO-nak a világ legjobb dolga lenne, felveszed a fizut és néha írsz egy Muskot védő tweetet. Mondjuk csak jó vastag bőr kell hozzá. -
nozs23
őstag
Kis hazudós nem azt állította, hogy lényeges változtatásokról szavazás lesz? Oh, well...
-
Snoke
tag
Ha az Apple és a Google tiltakozik, akkor minden rendben, jó irányba megy Elon.
-
azbest
félisten
a
kutatókmédia szerint pedig tombol
az agyrák -
vicze1
félisten
[ Szerkesztve ]
-
vicze1
félisten
Mármint 1-1 tweetet szeretnél, vagy pontosan mit? Mert annak semmi értelme vagy jelentősége. De tessék sok sok példa tweet. Még egyszer jelentőségül önmagában 0.
Ez az egyik legrészletesebb kutatás. Vagy egy másik.
Az API szabályok változása miatt az ilyen jellegű kutatások elég költögessek lettek, így jóval ritkább lesz az up to date adat erről.
-
azbest
félisten
fontos mellékinfó, hogy leginkább angol nyelvterületen nézik. És az usában sokmindent legális mondani, amit európában törvény büntet. Az üzenetek megjelenése különböző lehet országonként éppen ezért.
Sok kutatásban szólista alapján ítéltek sértőnek üzenetet. Ez alapján kb az összes fekete humorista is neonáci. Plusz az aktivisták maguk is gyártjáka teszt fiókokat és kommenteket, aztán rácsodálkoznak arra, hogy találnak olyat.
Lehet, hogy százalékban találtak érdekes értékeket, még akár az is lehet, hogy tényleg 100%-kal nőtt a szólistán szereplő szavak használata. Csak azt nem hozza le az újságíró, hogy 3.5 millió özenetre jut mondjuk 10 ezres nagyságrend. Ha csak ilyen arányú lenne az elmebetegek száma, akkor csodálatos társadalomban élnénk.
Találni persze mindenre lehet példát. Én facebookon találkoztam azzal, hogy népirtásra buzdító komment a jelentés vizsgálata során "nem tartalmazott szabályzatot sétrő tartalmat". Ha magyar facebookot vizsgálnák, lehet kijönne 50%, mert rengeteg bot / kormánymegafon és idomított elmebeteg gyártja a mocskolódást rajta.
Néha az is megeshet, hogy bannolják a szerzőt, amikor lebukik, hogy szabályzatot sértő, illegális adatbányászatot végez az oldalon, nem fizet elő ilyen szolgáltatás használatára. Aztán természetesen főcímben megjelenítik, hogy a kutatása miatt tiltották ki... iiigen, csak nem úgy. Az illegális tevékenysége miatt tiltották ki.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
A oltástagadás elfelejtették megemlíteni, pedig ez komolyan veszélyezteti a gyógyszergyártók amúgy is szűkös anyagi helyzetét. Tehát igenis tiltsák be mindenhol!
mepet: gyűlöletcunami
[ Szerkesztve ]
People will forgive you for being wrong, but they will never forgive you for being right, especially when events prove you right while proving them wrong
-
mepet
addikt
-
vicze1
félisten
Linkeltem elég sokat...
Majd ki lesz magyarázva, hogy a deep state csinálja fake accountokkal (amik ugye nincsenek Musk állítás szerint meg botok se, meg semmi), meg a baloldal meg egyéb bla bla istentelen hülyeségek, csak hogy a saját valósága meg legyen magyarázva pont mint lapos földeseknél.
-
Ezekiell
veterán
A lényeg szempontjából teljesen mindegy, ki csinálja: ott vannak, nincsenek moderálva, mai napig láthatóak, és csak nő a számuk.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
vicze1
félisten
A linkek ugyan úgy működnek.
https://twitter.com/dickshonary69/status/1652220201839235073Ezen olyan aranyos a "this Tweet may violate Twitter’s rules against Hateful Conduct".
May???
Még nem tudták eldönteni és gondolkodnak rajta, nem egyértelmű teljesen. Pár "Hitlernek igaza volt" már törölve lett, de nagyrészt csak az van leszedve ami publicitást kap.
De nem minding sikerül.
https://twitter.com/Lucas_Gage_/status/1653132699828101142
Persze ez az account, csak nagyon enyhén antiszemita, alig észrevehető a sorok között.
Új hozzászólás Aktív témák
it Megszünteti a blokkolás funkciót Elon Musk utasítására az X, ez azonban szembemegy az Apple és a Google alkalmazásboltjának irányelveivel, ami elméletben az app kitiltásával járhat.
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- VPN topic
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest