- Bittorrent topik
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Asustor NAS
- Java programozás
- Synology NAS
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
Ki csinálna ilyen hülyeséget szándékosan? Nem tűnik ésszerűnek késleltetést rakni a saját platformodba, hogy ha másokkal akarsz kiszúrni. Legyél bármekkora genya.
Redmi Note 9 Pro
-
AeSDé Team
őstag
Implementálhatnának egy Adf.ly szerű megoldást a külsős linkekre, mekkora buli lenne már, nem?
-
updog
senior tag
Az "odaszúrás" az a korrektség határain belül lévő, - valahol jogos alapon történő - élcelődést, valamilyen minimális kellemetlenséget okozó mókázást jelentene nekem. Ez sima megalomániás, önhatalmú ki
b...tolás a többiekkel.Eladó IKEA Markus szék | "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
nozs23
őstag
A seggnyaloi szerint ez a free speech, amit ugy vartak.
[ Szerkesztve ]
-
strogov
senior tag
"A seggnyaloi szerint ez a free speech, amit ugy vartak."
Az esetek túlnyomó többségében az ilyen vágyakat nem az "egyenlőnség", vagy a "közös jó" vezérli hanem az, hogy nem náluk van a bunkósbot. Musk-ról köztudott volt már sok éve, hogy nem érdekli a "free speech". Kicsinyes bosszúra mindig hajlamos volt. Ha rosszat írt róla valaki akkor az nem kapott tesla-t.
Csak az érdekelte, hogy ő "moderáljon" (tilthasson le) ne más. Hozzá került a "bunkósbot", és (sokkal) rosszabb mint azok akiket kritizált.
-
Dißnäëß
veterán
Miért, Ti nem akarnátok a világ ura lenni, ha felvillanna a lehetőség ?
Én igen.Annyi sok gyökér van..
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
L3zl13
nagyúr
Ez nem ütközik valamilyen net semlegességi irányelvbe az EU-nál?
Vagy arra nincs konkrét szabályozás még csak beszélnek róla?Aki hülye, haljon meg!
-
Ezekiell
veterán
Hogyne lenne az. Megunod a várakozást, és görgetsz/kattintasz máshová -> maradsz az oldalon, nem mész el, nő a user-on-site-time mutató, lehet mutogatni és reklámokat kunyerálni vele, ami meg pénz.
De ez sima kicsinyes betartás volt csak (mert mit gondol a user? hogy az a page a szar, ahova kattintott, nem ahonnan), nem ez volt a célja amit fentebb írtam, az tuti.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Necroman_Mk2
őstag
Mivel ez csupán pár másodperc extra késleltetést jelentett, de az oldal attól még nem vált elérhetetlenné, nem hinném, hogy bármilyen törvénybe ütközne. Hogy mennyire etikus, az már más kérdés, de szerintem ez a fegyver fordítva sült el az ex-Twitter X-re nézve.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
mepet
addikt
En NYT elofizeto voltam, am a BLM-kor lemondtam az elofizetest, annyi baromsagot irtak. Ettol meg eszembe nem jutna barhogy artani nekik. "Szavaztam a penzemmel", ez nekem eppen eleg.
Persze en nem vagyok egy megaloman dollarmilliardos onjelolt vilagjobbito. Mondjuk meg lehetek. -
vicze1
félisten
A Twitter egy magáncég azt csinál amit akar, azt tilt le vagy ki akit akar, ahogy bármelyik másik platform is.
#7 Dißnäëß: Nem hinném, hogy egy internetes pöcegödör irányítása, bármilyen formában is megfelelne a "világ ura" fogalmának.
---------------------------------------
Mindeközben a következő érdemi és értelmes IT hírek nem kerülnek az oldalra:
- Váci IBM gyár áthelyezése
- Digi újra árat emel
- NKVH hack és adatszivárás
- Tower felvásárlása meghiúsult
- Intel, AMD, stb. Q2-es jelentései
- Toyota felvásárolta a kínai piacvezető önvezető céget
- TSMC megállapodását között EU gyártókkal és lesz Drezdai gyár építésérőlSoroljam tovább?
Teljesen értelmetlen IT bulváron kívül nem kerül semmi az oldalra.[ Szerkesztve ]
-
BE4GLE
aktív tag
A felhasználó ebből anniyt észlel, hogy a Twitter/X app lagol. Nem pedig azt, hogy az adott weboldal lassú. Ami rontja a user experience-t és csökkenti az app aktív felhasználóinak a számát. Mobil app fejlesztő vagyok. Van némi rálátásom, hogy mik a következnényei, ha belassul egy alkalmazás. Legyen bármi ennek az oka. Aki direkt tesz ilyen késletetést a saját platformjába, annak konkétan elment a józan esze.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
Nem közvetlen a New York Times-ra mutató link jelenik meg a feed-ben, hanem egy közvetett link, ami aztán tovább irányít oda, ahova eredetileg akartál menni. Ezt amúgy webes felületükön le is tudod csekkolni a forráskód nézegetése nélkül. Ha mobilon hosszan rányomsz egy linkre, akkor láthatod, hogy nem az uticél domain neve jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
doooo
addikt
Rendhagyó és illegális. Még egy szög a koporsóba.
-
vicze1
félisten
Van automata link rövidítés is már, ami pont ezt a célt szolgálja, meg persze leginkább a követést. Twitter 23 karakterre limitálja a URL-eket, és a saját t.co rövidítőjét használja.
Részben logikus is, mivel igen könnye túltépheted a karakterlimited egy hosszabb bonyolultabb linkkel.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
-
-
Ezekiell
veterán
Nem az a lényeg,hogy látod h Twitter vagy a redirectelt site a lassú- a lényeg h lassú, és a usereknel minden eltelt másodperccel nő a context switch esélye, azaz h nyom egy visszat/scrolloz tovabb/bezarja az egészet, ezzel latogatottsag/bevétel kiesést okozva annak a sitenak ahova ment volna.
Mint mondtam,piti betartas, semmi más.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Tomaaasz
aktív tag
Ez már gondolom a Musk féle szólásszabadság, ugye?
Oda mentem, ahol vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
it Késleltette a hozzáférést a Musk által kritizált oldalakhoz és a rivális közösségi platformokhoz az X, amelyen az X Prót (TweetDeck) már csak előfizetők érhetik el.
- Eladó egy új állapotú, garanciás YAMAHA AG03 USB külső hangkártya / keverő!
- Lenovo ThinkPad T490 - I5 8265U/16GB/512GB SSD/ Magyar bill/ÁFÁ-s IPS Kijelző
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- SAMSUNG 125CM LC49HG90DMRXEN 49" GAMER CSÚCS MONITOR ! akció
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest