- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- JavaScript topic
- Bittorrent topik
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Asustor NAS
- Java programozás
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap Zuckerberg bejelentette, hogy nem vár tovább Muskra szóval részéről lefújva a dolog..
"Plata o plomo?!"
-
Rigormortiis
addikt
Ebben mi a jó? Mármint hogy két gyógyegér nekiáll karatézni? Hatalmas koponyák, de ezzel csak kiröhögtetnék saját magukat.
Bááár az is mókás volt, amikor Döglégy Zolee elkente a Rékasi száját
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz
Rigormortiis #2 üzenetére
Marketing, pénz, superbowl reklám mennyiség a négyzetre emelve, millió egy tweet, tiktok meg insta poszt.
Idiocracy. Illetve előre is gratu mindazoknak akik ezt nézni fogják!"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
-
sad_Vamp
őstag
válasz
Nem igazán láttad milyen kondiban van Zuckerberg ugye? Az egy embergép (mondjuk már a kongresszusi meghallgatása óta zajlanak a találgatások, hogy reptilián vagy robot
).
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
tibaimp
nagyúr
Min veszett össze ez a két hülye?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
worxland
addikt
válasz
Linus vs Dennis - 1 millió megtekintés, dől a lé.
Egy Cuki vs Elon elérné a milliárdot.
Mondjuk egy Viktátor vs Gyúúúcsányra én is befizetnék.[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
himpike
aktív tag
Érdekelne de csak ha halálig folyna a küzdelem, a világ megszabadulna Musktól meg az agymenéseitől... Mark BJJ-zik, pár napja fotózták Izraellel és Alex Volkanovskival, gyakorlatilag szinte profi sportolónak néz ki mellettük is, Musknak sansza sem volna.
Így sport értéke ennek a meccsnek nem is lehetne. -
Semmin, média által gnerált pöcörő mérés 2 nárcisztikus milliárdosnak. Gondolom megmondták, hogy "ok, ennyiért bunyózok vele, ez a szám nem alkuképes, h akarjátok oldjátok meg, én ennyit kapok, ti meg annyit kaszáltok, amennyit össze tudtok marketingelni"
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
Rodnee
újonc
válasz
Neurotoxin #15 üzenetére
Idiocracy.
Akkoriban vígjáték, ma már dokumentum film.[ Szerkesztve ]
-
himpike
aktív tag
válasz
Elektrosokk #12 üzenetére
Sok fogalmad lehet a dologról ha azt hiszed Musk az aki egy ütéssel eltalálna akár egy elefántot is... két részeg balfasz se tudja kiütni egymást 1 ütéssel, egy részeg balfasz meg főleg nem tudja a képzettebbet. Ebben az összehasonlításban Musk a részeg balfasz. Egyenesen menni sem tud nemhogy ütni is egyet közben.Az is meglepne ha lélegezni meg 1 percig mozogni képes volna a ringben stressz alatt.
-
nuke7
veterán
“Musk erre válaszul egy csirkének nevezte Zuckerberget az X-en.”
Tipikus Musk/Troll
https://youtube.com/user/nuke7
-
ddekany
veterán
Szerintem Musk az első másodpercben előránt egy teasert a sortja alól, és leteríti Cukit...
Ésszel él az ember, no.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz
Elektrosokk #10 üzenetére
Attól függ. Ha egy 2x2 méteres zárt térben rendeznék a küzdelmet kézigránátokkal, úgy még én is megnézném.
-
Neurotoxin
őstag
Köszönöm!
Láttam is, de a jelenet nem rémlett. (Az ipse frenetikus, különösen Latrell-ként a Feketék-fehérenben) Arra viszont emlékszem, hogy Gatorade-el öntözték a talajt és csodálkoztak, hogy nem nő meg benne semmi
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
himpike
aktív tag
válasz
Elektrosokk #20 üzenetére
Csak egy hózentróger bolt számával szolgálhatok.
-
Ha te elégedett boldog milliárdos lennél és egy hozzád hasonló a sajátóban kóstolgatna, ringbe mennél vele élő adásban egy bunyóra? Csak azért hogy megmutasd a világnak a te epéniszed nagyobb?
Én nem, lesz@rnám, röhögnék egyet és dolgoznék tovább vagy a hobbimmal foglalkoznék. Köpje csak tele a sajtót.
[ Szerkesztve ]
"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"
-
ddekany
veterán
válasz
VágniValó #29 üzenetére
Ha Musk kezdte, akkor talán igen, arra játszva, hogy vagy nem áll ki, és ezért ég be, vagy mert kiáll, és ugye akkor látszik, hogy mennyire csak nagyszájúskodik, aztán sehol semmi. Azaz, itt fontos lehet Musk égetése. Aztán persze szinte mindenkiben van valamennyi nárcizmus/kivagyiság, de pl. Musknál ez egy fő erőnek tűnik, Cukinál meg még nem tűnt fel.
[ Szerkesztve ]
-
GoodSpeed
őstag
Mondjuk már az első hírnél is azt mondtam, hogy egy vicc...
Annyi az értéke, hogy meglepetésként jó volt... mert ilyet még nem látott a világ, hogy a tech milliárdosok verik egymást... és most kb bebizonyosodik, ,hogy egyelőre nem is fog látni ilyet a világASUS Rog Strix G17 G713QM HX1139T 32 GB RAM KINGSTON FURY Impact 3200MHz - KF432S20IBK2/32 (KIT 2DB); ASUS TUF VG249Q Gaming monitor 144Hz; ASUS Xonar U5; ASUS RT-AX86S , Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128, Samsung Galaxy A54 5G DS 8+256GB; Xiaomi M365 & Pro 2
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Musk erre válaszul egy csirkének nevezte Zuckerberget az X-en."
XD
Hajrá, gyepálják jól meg egymást, de azért remélem, a csirkenyúldroid lefekszik!
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
válasz
ridiculous #37 üzenetére
Medvedisznóember vs. O1G
-
gabor7th
addikt
Egy kis egó mutogatás, hogy lássa a világ, hogy milliárdosként van idejük nerdből átváltozni nerddé akinek van valami izma is.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it Elon Musk egy ősi, római témájú, lenyűgöző helyszínen akar ketrecharcot vívni Mark Zuckerberggel, ennek érdekében az olasz kulturális miniszterrel is egyeztetett már – ez viszont nagy politikai felháborodást is kavart.
- Thinkpad T14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Eladó egy új állapotú, garanciás YAMAHA AG03 USB külső hangkártya / keverő!
- Lenovo ThinkPad T490 - I5 8265U/16GB/512GB SSD/ Magyar bill/ÁFÁ-s IPS Kijelző
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- SAMSUNG 125CM LC49HG90DMRXEN 49" GAMER CSÚCS MONITOR ! akció
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest