2013. május 26., vasárnap

(#10501) norbi2010 válasza Beppe91 (#10500) üzenetére

norbi2010
(senior tag)

Ilyet nekem is csinált igaz nálam csak 1%-ot:D

iPhone 4S,iPad 3,Xbox 360 Slim

(#10502) gamek!ller válasza Beppe91 (#10500) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is csinálta többször is. Amúgy mi az a nagy ugrás lefelé?

A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.

(#10503) Beppe91 válasza norbi2010 (#10501) üzenetére

Beppe91
(fanatikus tag)

Nekem meg most megint 36%on van :C örülnék, hogyha kb 50%-ra visszatöltené ;]

gamek!ller: Akkor konvertáltam ext4be, nemtom miért húzta az le ennyire az akksit.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S I9000 4.2.2 C-Rom v8// Sema 2.9.1s // JVO Modem

(#10504) gamek!ller válasza Beppe91 (#10503) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

De akkor is kéne lenni egy ívnek nem?

A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.

(#10505) Beppe91 válasza gamek!ller (#10504) üzenetére

Beppe91
(fanatikus tag)

Bizonyára. Hát nemtom, kérdezd meg a samsungot, vagy a telefont;) nincs ötletem mitől tud ilyen drasztikusan lezuhanni, plusz utána még tölt is. Am nem tudom, hogy tudnak elérni emberek 2-3 napos üzemidőt. Én ma reggel vettem le a töltőről(11 körül) és már le is zuhant, jó nyomkodtam azért, de nem olyan túl sokat. Zenét, videot nem is nézte, egy kis netezés volt benne(fél óra), 10 perc telefon, 3 program telepítése, összerendeztem az appokat és kész.

Samsung Galaxy S I9000 4.2.2 C-Rom v8// Sema 2.9.1s // JVO Modem

(#10506) gamek!ller válasza Beppe91 (#10505) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira nem érdekel, nem nagy cucc nekem feltölteni, szerencsére a munkahelyemen is van 220 :D Meg nekem talán egyszer vagy kétszer csinálta. A 3-4 napos üzemidőt úgy csinálják, h feltöltik, kihúzzák, wifi minden ki és nem nyúlnak 3-4 napig a telefonhoz.. :D

(#10507) Kevin's válasza gamek!ller (#10506) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

Hát ja aki normál használatra használja az SGS t annak 1 és fél nap jó esetben 2 ő aki napi szinten jóval többet használja akkor is jó esetben 1 napot ki bír , de ha megnézitek az összes androidos telefon 1-2 napig bírja szal... Nem értem hol itt a probléma minek találták fel a töltőt :DDD

♥♥♥ Apple iPhone 4S White 16Gb ♥♥♥★IOS 6.1.3★Kevin's felhasználónak 10 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#10508) nggabi válasza Yager01 (#10486) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mi a gond a jkay-el? nekem megy hibátlanul... jvp-re a 2. hszban van a link :)

am most épp a dark core jobb mert van alapból voodoo de ez változhat :) régebben a speedmodot használta mindenki...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#10509) gamek!ller válasza Kevin's (#10507) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nekem extrém hétköznapi használat mellett bírja kb addig amíg haza nem érek melóból.. :D

(#10510) Kevin's válasza gamek!ller (#10509) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

Hát én is melóból haza jövet után töltő, bár erről nyomatom a zenét adapteren keresztül egy rádiós magnóval a munkahelyen szal csoda ha estére nem merül le. 8 órát lazán kihúz, egy kis net is meg a végén meg fűszerezve egy kis game kell ennél több :F :DDD

♥♥♥ Apple iPhone 4S White 16Gb ♥♥♥★IOS 6.1.3★Kevin's felhasználónak 10 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#10511) gamek!ller válasza Kevin's (#10510) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is azt mondtam, hogy nekem addig kell kibírja, amíg haza nem érek. :)

(#10512) gyuluskám

gyuluskám
(tag)

F1 Galaxy S2 V5

[link]

[ Szerkesztve ]

(#10513) janika1988 válasza nggabi (#10446) üzenetére

janika1988
(tag)

"de akartad :DDD csak nem mered..."

ezen besírtam :D

Nexus 4

(#10514) fecosrac válasza rvgy75 (#10489) üzenetére

fecosrac
(lelkes újonc)

Nem működik a gmailes névjegyzék importálás sem... :W

Csak a vezeték vagy csak az utónevet jeleníti meg és amikor szerkesztem látom, hogy semmi adatot nem tartalmaz. Letöltöttem a telóra és ott is ua a szitu. Se tel. számok se semmi.

A csv fájlt megnyitva viszont látom hogy teljes a fájl és tartalmaz minden szükséges adatot szal nem vágom hol a probléma az importálással.

Vki help pls !! Nem tudom a korábban Wave-ről lementett névjegyeimet visszamásolni a ROM-olás óta. A KIES exportálást amikor elindítom szinte azonnal leállítja a műveletet. :O :O

fecosrac

(#10515) Piwi

Piwi
(őstag)

[KERNEL][JVP]TalonDEV 0.3.1 [OC/UV][VoodooSnd v9][ZRAM][EXT4][340MB]

TalonDEV-0.3.1:

added sched_autogroup patch
added configurable gpu oc (for future use)
fix BLN not working for some users
introduce non-oc version of talon
independent oc versions (1200/1400/1440)
compile wifi as Os instead of O2
set wlan power on delay back to 80ms
use samsung bootanim when no custom zip found

Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU

(#10516) Kevin's válasza Piwi (#10515) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

Miui-sok a V2 + az egy update akkor nem kell semmi wipe csak simán fel teszem a v2 re :F

[ Szerkesztve ]

(#10517) zozyk válasza Kevin's (#10516) üzenetére

zozyk
(senior tag)

Én toltam előtte egy format/system-et meg egy format/cache-t...

Mindenem megmaradt...

Sztem nem update,hanem komplett ROM

[ Szerkesztve ]

[GYLK] Győri Lepattanók Köre

(#10518) Kevin's válasza zozyk (#10517) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

akkor tolom is fel köszi látom végre mate befejezte a 720 P video finally tehát már a végleges ez jó hír :)
Egyébként nekem a neo09 el már most 9 órája megy és még mindig 89 % on van ku...va jó amúgy :DDD egyszer volt egy újra indulás élő háttérképet akartam be tenni fogta magát és újra indult de be állította :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10519) Gabesz1019

Gabesz1019
(senior tag)

Tudtok ajánlani egy megbízható mobil boltot ahonnan lehet rendelni neten? Galaxy S-t szeretnék venni, olyan üzlet kellene ami nem bolti, hanem gyári Samsung garanciával adja.

Az miért van, hogy több helyen is a gyári garanciát 1 évnek írják? A Samsung nem 2 évet ad a Galaxy S-re?

Samsung Galaxy S III - Sapphire Black

(#10520) Kevin's válasza Gabesz1019 (#10519) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

Nekem 2 év gari van +3 hónap ha regizel a samsung oldalán asszem így van vagy lehet tévedek , de nekem + 8 hónap van a kijelzőre, mert be tört és cseréltettem és ha bármi van ki cserélik ;]

Én itt vettem ! SpeedShop gyári Függetlenül !

[ Szerkesztve ]

(#10521) zozyk válasza Kevin's (#10518) üzenetére

zozyk
(senior tag)

NEO ból melyiket raktad rá? Én ezeket találtam:

CM7-MIUI_SGSMTD_20110625-01_platypus-revolutions-kernel_NEO_09-led-notif.zip
CM7-MIUI_SGSMTD_20110625-12_platypus-revolutions-kernel_NEO_09.zip

[GYLK] Győri Lepattanók Köre

(#10522) Kevin's válasza zozyk (#10521) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

A második van nekem , de mi előtt fel teszed Freak Ph fórumtárs linkelt egy újabb MIUI/CM7 Cleaner-t azt le futtatod zip cwm-be és mehet rá a Neo09!!

[ Szerkesztve ]

(#10523) theiron320 válasza norbi2010 (#10246) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm! :R

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#10524) SzlobiG válasza Kevin's (#10522) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Minek kell ez a cleaner? Én még sose használtam.

<---Train With Max--->

(#10525) CHIPman

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remélem kiadnak valami normális modemet egy hónapon belül, mert 5 percen keresztül nem fogott egy normális jelet álló helyzetben. Néha fogott, de el is vesztette.

(#10526) norbi2010 válasza gyuluskám (#10512) üzenetére

norbi2010
(senior tag)

Még nincs letöltései link. :D

(#10527) lafaty80 válasza norbi2010 (#10526) üzenetére

lafaty80
(senior tag)
LOGOUT blog

Volt, de durva wifi gond volt vele, gondolom míg lesz javítva, addig levették.

"Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad..." Térdeplő párna jó állapotban, olcsón eladó. Jelige: "bejáratott"

(#10528) sagit válasza Beppe91 (#10505) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én speciel kínai akksival.. innen vettem egy fórumtárstól és azóta szärok bele hogy mikor mennyit nyomkodom mert 2 napot lazába kibír :D

képek:

péntek reggel leszedtem a töltőről és tegnap este felraktam.. pedig használtam is sokat
ha nem is 2* tovább bírja mint a gyári de nem kell görcsölni hogy kibírja hazáig.. igaz vastagabb is lett de lekakilom :D

ui: bocsi h el vannak forgatva de most lusta voltam szerkeszteni

[ Szerkesztve ]

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#10529) rasky

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

2.3.4 alatt ismét feloldási hiba (nem reagál semmire a telefon, de ha felhívod kicsörög, csak aksi kivétel segít). Ez kicsit idegesítő.. :(

Nexus 4 ||| Galaxy Tab 2 P5110 ELADÓ!

(#10530) kali válasza rasky (#10529) üzenetére

kali
(Szakértő)

de biztos nem a "gyári" 2.3.4 firmware verzió alatt! :N

[ Szerkesztve ]

(#10531) rasky válasza kali (#10530) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de a "gyári" alatt. Amit összeállítottál (JV1-s CSC-vel).

[ Szerkesztve ]

(#10532) gamek!ller válasza rasky (#10529) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes, nekem még egyszer sem fordult elő.

(#10533) daniel909

daniel909
(őstag)

CSáó, lenne pár NOOB kérdésem, de a fórum azér' van hogy a szegény embereknek, meglegyen teremtve!
-Érdemes mai fejjel ilyen telót venni? (75kért venném)
-van rá hivatalos frissítés 2.3.4?
-vakut mennyire hiányoljátok, vagy azért sötétebb helyen is jó képet csinál?
-KÖSZI

fresh air..... WP8

(#10534) sagit válasza daniel909 (#10533) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

75kért csak akkor ha majdnem új és sok garis sok cuccal...

példának okáért nemrég vett ismerős 8gb-os karival otterbox-al és mesh tokkal még 1 év 10hónap garival 70kért

hibátlan állapottal természetesen

egy csupasz galaxy 60k-nál többet nem ér szvsz

|| Dell E4300 Méretre vágott SKIN! eladó: http://tinyurl.com/cpbvwug || Eladó 2 használt HP 2510p/2530p billentyűzet: http://tinyurl.com/c9vjfnw ||

(#10535) kali válasza rasky (#10531) üzenetére

kali
(Szakértő)

akkor a hiba - csak és kizárólag - nálad van!
teljes reset volt előtte és utána? és ugye korábbi rendszer alól nem állítottál vissza mentést?

[ Szerkesztve ]

(#10536) norbi2010 válasza daniel909 (#10533) üzenetére

norbi2010
(senior tag)

Hivatalos magyar 2.3.4 nincs de ha letöltesz egyet akkor be lehet állítani a magyar nyelvet.

[ Szerkesztve ]

(#10537) rasky válasza kali (#10535) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Volt minden előtte és utána is, hardveres hibát kizárhatom szerinted? 11 napos a teló,újonnan vettem, így nem tudom korábbi működéssel összehasonlítani.

(#10538) rankesz válasza Piwi (#10515) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Hmmm, jónak tűnik :K

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#10539) kali válasza rasky (#10537) üzenetére

kali
(Szakértő)

akkor mire írtad, hogy ismét?
sajnos nem lehet teljesen kizárni a hardveres hibát, de reméljük, hogy nem az lesz!
tiszta firmware alatt is jelentkezik, vagy tettél fel alkalmazásokat, esetleg cseréltél kernelt...stb?

(#10540) Piwi válasza rankesz (#10538) üzenetére

Piwi
(őstag)

igen.felrakod tesztelni? :D

(#10541) gyuluskám válasza norbi2010 (#10526) üzenetére

gyuluskám
(tag)

Ejha akkor én nagyon gyors voltam mert már a telomon figyel! :DD

nem tudom miért szedték le! :(

(#10542) rasky válasza kali (#10539) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért mert már másodjára fordult elő ez a hibajelenség 11 nap alatt. Dark Core 2.7.3 ra lett cserélve a kernel. Talán a Lock widget okozná?

(#10543) Kevin's válasza rasky (#10542) üzenetére

Kevin's
(senior tag)

Nem minden app kompatibilis az adott rendszerrel ez tudomásul kell venni !

(#10544) kali válasza rasky (#10542) üzenetére

kali
(Szakértő)

akár a widget is, de konkrétumot sajnos nem tudok mondani, mert nem próbáltam ezen kiegészítést, de még csak kernelt sem cseréltem adott rendszer alatt, mert az alappal is elégedett voltam!
az biztos, hogy nekem az alap firmware alatt semmilyen hiba sem jelentkezett!

(#10545) gamek!ller

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Srácok! Hogy lehet kitörölni azt a fiókot amin a bankszámla adataim vannak?

(#10546) bossvico válasza rasky (#10542) üzenetére

bossvico
(senior tag)

hali.

nekem is volt ilyen és kezdek egy jó pár rom-kernel felrakás után összefüggéseket észrevenni.
szerintem a dark core 2.7.3. nem igazán bugmentes. én már nem is ajánlanám senkinek.

jobb kernel a talon, bár annak is van még javítani, meg a galaxyan.

illetve azt vettem még észre, hogy ha fennt van a BW widget időjárás progi, iszonyat kavarásokat, fagyásokat okoz. nem értem miért.

nagyon sok múlik a kernelen is, nem csak a romon, meg lehet nézni, a mostani kiadású főzelékeken mindenki lecserélte a dark core kernelt másra.

Talon kernelek lelőhelye.
és már cwm-ből rakható

[ Szerkesztve ]

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#10547) gamek!ller válasza gamek!ller (#10545) üzenetére

gamek!ller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ez rohadt érdekes. Felraktam egy progit (okosba), utána jött egy sms hogy sikertelen kártyás vásárlás a Google FDP-től. Erre ki akarom törölni a market accountot, hogy ne férjen hozzá a bankkártyámhoz és most nézem, nincs is beállítva és nincsenek megadva neki a bankkártya adataim. Ha ezt elmagyarázza valaki, vendégem 1 sörre.

(#10548) bossvico válasza bossvico (#10546) üzenetére

bossvico
(senior tag)

természetesen a talon kernelekből az i9000-et tartalmazó feliratú jó nekünk, ne tessék eltéveszteni.

feltettem a 7linux v5 romot, nagyon bezke szerű úgyhogy tetszik, ha valakit érdekel.
telepítése érdekes, fontos mindent a leírás szerint tenni.

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#10549) Piwi válasza bossvico (#10548) üzenetére

Piwi
(őstag)

a CWM3 végű kernelek mehetnek fel CWM-ből? gondolok itt pl erre: TalonDEV-0.3.1-1200-I9000-CWM3.zip
mert odinnal ha jól tudom csak a tar kiterjesztésű fájlok jók

(#10550) bossvico válasza Piwi (#10549) üzenetére

bossvico
(senior tag)

ha cwm3-at támogatja a mostani cwm-ed, szerintem ja. mondjuk nekem most a 02.2 van az volt beleheggesztve a romba, de az tar, és ott be is fejeződött a .tar, tehát csak cwm-ből mehet amit te is írtál, és abban van kis oc is, énis azt fogom felrakni, már rá is másoltam a telóra.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.