Melyik volt 2017 legnagyobb IT-buktája? – előválasztás

Javasolj te is! Melyik volt a legcsúfosabb, legkínosabb, legnagyobb hatású, legnagyobb csalódást okozó, leginkább várt vagy váratlan kudarc?

Mindjárt itt az év vége, és a lelkünkben élő természetes gonosz hívására úgy tekintenénk végig az éven, hogy vajon idén az IT-iparban (üzletben, fejlesztésben, termékben, koncepcióban stb.) kinek sikerült a legnagyobb bakit elkövetnie. És lehetőséget biztosítunk az olvasóknak, hogy szavazással mutassák meg, számukra melyik volt a legdurvább.

Ám mivel az IT café profilja igen széles és nem specializált, rengeteg minden beleférhet, ami az IKT-szektorban történt, itthon vagy külföldön.

Sok ügyről írtunk, sokról nem, vagy nem elég hangsúlyosan, ha az egyedi véleményeket vagy a későbbi hatásokat tekintjük. Épp ezért felajánlunk itt egy listát, ami a szavazás alapja, de arra kérünk titeket, hogy kommentben jelezzétek, ha szerintetek kimaradt olyasmi, aminek mindenképp itt lenne a helye. Várunk egy napot, a relevánsnak ítélt javaslatokat felvesszük a listára, és akkor indulhat a szavazás. Nem tudni, mi lesz még az eredmény, de arról a bukásról, melyet a legtöbben az év buktájának szavaznak meg, még szilveszter előtt írunk egy visszatekintő írást: miképp látjuk ezt a történetet ma.

Szóval az IT café listája, nagyjából időrendben:

Azóta történt

Előzmények