Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni2360

    Topikgazda

    válasz gringoka #13532 üzenetére

    Itt videóm a Z9X-ről.
    Persze, hogy kell minden mappát beolvastatni. Külön külön mint a CE alatt. Nálam pl ezek szerepelnek a Home Theater-ben 4 HDD 1-1 videó és sorozatok mappával.
    Ha a sorozatok jól vannak megcsinálva akkor menni kell itt is a beolvasáshoz, habár volt egy sorozatom amit a CE igen a Zidoo nem akarta beolvasni, valamivel finnyásabb pedig ugyan azt a bázist használja.,
    Hát a ki nagyítás vagyis a képek széleit levágva azokon a a részeken elvesznek amiket a rendező elképzelt, :F nincs kimondottan a ZIDOO rendszerbe. Én max 10%-t szoktam nagyítani a TV-n levő funkcióval de csak azoknál a filmeknél ami nem igazából részletgazdag ebből a szempontból.
    Ugyan olyan mint a yatse vagyis szinte mindent lehet kezelni vele.
    Miért ne lehetne feliratokat letölteni és mellette sok beállítás is társul hozzá.
    Nekem van mind két lejátszó vagyis CE és a Zidoo is, hogy képileg melyik jobb abban megoszlik a vélemény de kb egyformák. Vannak akik a CE-re esküdnek van aki a Zidoo-ra.
    ZDMC-t le lehet tölteni lehet ugyan olyan média tárat csinálni mint a CE-ben és van külön kapcsolója, hogy a spéci zidoo playert indítsa ki lehet kapcsolni de nem kadenciahelyes olyankor a lejátszó.
    a YT oldalamon találsz még több videot a zidoo-hoz.

    Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Új hozzászólás Aktív témák