Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Köszönöm mindenkinek az építő hozzászólásokat, még küzdök vele.


    A monitorra való rákötést csak egy VGA-HDMI átalakítóval tudtam megoldani, ami nem teljesen jó megoldás, mert nem mindig ad képet.


    A boot sorrendet többször ellenőriztem, az biztos, hogy jó, illetve ha telefonos appon keresztül nézem a Remote Console-t, akkor látom,hogy bebootol a pendrive-ról. (Valamiért a gépen sehogyan sem tudom működésre bírni a Remote Console-t, bár a telefonon is eléggé felemás megoldással, mert a fél kijelzőt kitakarja az üzenet,hogy vegyem meg a licenszet az advanced eléréshez...)


    Elkövettem viszont egy elég buta hibát, így utólag már érzem,hogy nem kellett volna, de már túl vagyok rajta.
    A HDD amit próbaképpen beletettem, egy régebbi DS-ből vettem ki, ami eddig szüleimnél üzemelt, teljesen más hálózaton, és ott fix IP címe volt a masinának. Namost telepítés közben felajánlotta,hogy látja, hogy egy másik DS-ről költöznék át, és kérem-e,hogy az adataimat, stb megtartsa/áthozza. Én meg annyira megörültem ennek az opciónak,hogy igen-re nyomtam. Nem tudom,hogy ez bezavarhat-e, mert az eredeti hálózaton a NAS fix IP-vel rendelkezett: 192.168.1.62, az itthoni hálózaton viszont 192.168.0... tartományban osztja ki a router a címeket.

    Van mód arra,hogy elölről kezdjem az egészet, és töröljem a vinyó tartalmát?

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák