-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
válasz Atomcsirke #16261 üzenetére
Ha nexusja volt akkor szerintem az A1-el jobban jár (ismerősebb környezet).
Vásárlás terén pedig kérdezd meg őt.
https://hardverapro.hu/tag/mibilszerviz -
válasz Atomcsirke #16261 üzenetére
EUstock szerint
Xiaomi Mi A1 (arany) várható beérkezés: minimális mennyiség, 2017.11.09.- Xiaomi Mi A1 (fekete) várható beérkezés: rendelés alatt, beérkezés bizonytalan, a gyártó nem tudja leszállítani a terméket partnerei részére.
Xiaomi Note 4, 3/32 (szürke, arany) várható beérkezés: November 6-10. között.Remélem tudtam segíteni. De ha Stock droid futtató készüléke volt, akkor én is az A1-et javaslom.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Simba86
senior tag
válasz Atomcsirke #16300 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Tutu7030
veterán
válasz Atomcsirke #16343 üzenetére
Az ország melyik részén laksz?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zzz03
őstag
válasz Atomcsirke #17169 üzenetére
nem. teljesen jo a miui 9-es. foleg ugy h eddig nem is hasznalta az elotte levoket. en 7-estol hasznalok miuit, de eddig a 9 a legjobb, csak a 7-es hangero animacioja hianyzik azonkivul mindenben jobb a 9 (szerintem).
-
Buckey
őstag
válasz Atomcsirke #17169 üzenetére
Én használtam a 8-ast is, de nekem sincs semmi bajom a 9-essel (kivéve az óracseréket a témáknál). Akksi időben sem vettem észre változást.
-
crok
Topikgazda
válasz Atomcsirke #33383 üzenetére
Az lehet, hogy a Snapdragon-hoz való mert amúgy is egyezőnek tűnik meg az MTK-nak teljesen másmilyen a szalagkábelezése. Esetleg takarítsd meg az újnak a csatlakozóit, rakd össze, kapcsold be és nézd meg (nap)fény felé tartva hogy nem-e háttérvilágítás nincs "csak" és alatta látszik a kijelző.
Attól, hogy a telefonhoz való még lehet DOA (dead on arrival, eleve rossz).. -
pulutodurumo
őstag
válasz Atomcsirke #33543 üzenetére
Az enyémben ez van. Bő egy éves, eddig patent.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest