- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
kovbal79 #4925 üzenetére
Nekem nem esik le, és el sem mozdult soha, pedig az első ilyenem egy Dusterben volt ami rázkódott és remegett minden módon. Az a lightos terepet is bírta.
A mostanira meg annyira feltapad hogy picit el is kell csavarnom a telót leszedésnél különben alig jön le. Mondjuk minden tartóm elég erős és nagy mágnessel van szerelve, és a gyári átlátszó tokot használom. Egy vastag Nilkinnel nem tudom mi lenne a helyzet.
A telefont nem védem semmivel, nem mozog a tokban sem a vaslap sem a teló, nem karcolják meg egymást. Aztán lehet hogy csak nekem volt eddig szerencsém, de semmi nyoma eddig sérülésnek.BTW, ha esetleg valaki talál gyári vagy jó minőségű átlátszó tokot az bedobhatná ide, az enyém is kezd sárgulni. Ha nincs akkor elkezdek random rendelni az Aliról, de jobb lenne valami tutival kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest