Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Redneck #137865 üzenetére
Hiába nyomod itt a cinikus, így van .
Igen , beletelt 2 napba mire belaktam a gépet és mindent belőttem rajta, de azóta talán a VGA driver-t frissítettem, oszt ennyi volt a nagyon nagy buherálás.
Igen, írtam hogy talán két mozdulat sorral több a játék indítása , de ennyi . Igen , be kell állítani a játékon belül hogy milyen grafikát szeretnék, de ennek ugye megvannak az előnyei .
Sehol nem írtam , hogy nem több macera , de ebből jönnek az előnyei .
Az általad említett mod-ok, szinte mindenhez van magyarítás,és nem mellesleg a RDR2 fut max-on 60 fps-sel.
Azt sem mondtam soha, hogy feltétlen mindnekinek való / éri meg a PC. Nekem megérte , mert eladtam mindkét konzolt és a hozzá tartozó dolgokat , megpótoltam egy kicsivel , és egy gépen futnak a Box-os és PS címek is,(meg a többi emulátoron keresztül ). A MS hogy mit akar az Xbox -szal az Isten se tudja , a PS5Pro meg ugye megkapta a jó kis scalper árazást, szóval nálam ez a váltás /upgrade úgy gondolom logikus volt.
Egy kisebb ház nem foglal sok helyet , elvan a nappali szekrény mellett .
A win11-et is sokan köpködik, nekem semmi dolgom vele. Mióta felraktam hozzá se nyúltam .Ha nem telepít fel az ember mindenféle biszbaszt, akkor azzal azert csökkenthetők a hibalehetőségek.
Nem a PC mellett akarok téríteni, csak felmerültek itt régi beidegződések, amik nem feltétlen igazak. Azt is elhiszem , hogy lehetnek anomálák (nekem pl. anno az AMD VGA-val voltak gondjaim , mert a WOT random kidobált az asztalra az újabb driver-rel. Találtam róla infót, nagyon elvétve fordult elő a net szerint , megoldás : használj régebbi driver-t! Hát köszi ! Azóta én kerülöm az AMD VGA-kat, akármennyire dicséri )
PEACE meg mindenIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zó
aktív tag
válasz Redneck #137865 üzenetére
Néha nem tudom, hogy mi az a konzolosság, mert amikor PS3-am volt PC mellett, az egy kínlódás volt az utóbbi mellett. Azóta persze már két generációval odébb vagyunk, ez látszik is, az XSX egy sokkal jobb felhasználói élményt nyújt, de nem látok ebben olyan nagy különbséget a két platform között, csak ebben éppen az az érzésem, hogy a konzolnak kellett felzárkóznia (míg a Steam előtt ugye nagyon más volt a helyzet). Persze vannak különböző aspektusok, és egyéni preferencia kérdése is, hogy kit mi zavar, még abból is voltak itt viták, hogy miért nem tiltható le a quick resume, mert kényelmetlen egyeseknek mindig kilépni a játékból Ugyanakkor kanapéről egerezve még a big picture sem érint, azt se próbáltam még, hogy az Xbox app használható-e kontrollerrel, mert minden egy-két kattintás így, ha nem akarom magamnak valamivel bonyolítani.
Amúgy én például nem szoktam standby-ban hagyni a Boxot, így pihenés közben nem is szokott frissíteni. Annyit nem ér meg nekem, hogy egy többnapos játékszünet során fogyassza az áramot, ha nem is sokat, de mégiscsak feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest