Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krx21
nagyúr
Srácok, biztos volt téma már. Gondolkodom egy Elite Series 2 beszerzésén… Akinek van, mi a véleménye? Mennyire jó a beépített akkumulátor?
-
Maxxy10
addikt
Nekem annó még pre-order volt a konti. Az egyik cserélhető joy gumija szét mált az RB gombot házilag javítottam.. Aksiban sem a legerősebb főleg ha rá van kötve egy fejhallgató de viszont ennek ellenére nem vennék a kezembe másik kontit. És biztosan pre order lesz a harmadik generációs is.
-
MakkMarc
csendes tag
válasz [Ixub] #77957 üzenetére
Most megy a sírás-rívás, hogy a microsoft felvásárol mindent, tönkreteszi a játékipart.... Azt már elfelejtik, hogy mikor a 90es években a PS1 kinyírta a segát* és kvázi egyeduralkodó lett a piacon, akkor minden jó játékot exklúzívvá tett és minden ip-t megvett,amit csak tehetett. Most fordult a kocka, ilyen az élet.
(*persze ők is hibáztak)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz MakkMarc #77960 üzenetére
Ennyi, iszonyúan változó ez a piac. A 80-as években a Nintendo uralta a nagy részét, a 90-es években a 2000-es évek közepéig a Sony és nem véletlen, hogy míg az ötödik generációba még majd' egy tucat konzolt sorolnak (és mennyi kínai másolatuk is volt!), addig a hetedik generációtól kezdve már csak három gyártó eszközei között oszlik el a piac.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
.LnB
titán
válasz homerhamm #77967 üzenetére
Na de ott megtámogatták egy olyan szánalom szar tesztel is, amiben le volt írva nagybetűvel, hogy az Ubisoft legjobb játéka ever!
Mazur meg mindenhol máshol a sárba tiporja azt a játékot. Nem értem, hogy miért nem ő írt róla tesztet.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MakkMarc
csendes tag
válasz Döglött Róka #77966 üzenetére
Havi 1500-2000 Ftért igen. Lehet belőle csemegézni, és a jövőben még jobb lesz a felhozatal. De én személy szerint nem fizetnék érte ennél többet, mert már 35 éve tolom a játékokat és kb. 2-3 cím van, ami érdekes lehet évente, de azt meg szeretem lemezen megvenni, mert boomer vagyok.
-
AMD Power
titán
Halo Infiniti karrier módja hány óra kb?
-
krx21
nagyúr
válasz bulikavagyok #77961 üzenetére
Hát meggyőztél… Bár ne tetted volna…. (Drága)
Remélem bejön…
A rezgő motorok ugyan azok?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tényleg, Xbox gari kérdés. Lehet abból bajom, hogy én több mint egy éve nem aktiváltam a garit a konzolra? Lehet egyáltalán még, ennyi idő után?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
Persze bármikor lehet aktiválni, nem lesz bajod belőle. Szériaszám alapján nézi a rendszer, ha kevesebb időd lenne a garanciára mint ahogy vetted, akkor az ügyfélszolgálat korrigálja.
Még az én XSX-em sincs aktiválva, jó, hogy szóbakerült.Szerk.: Nálam nem is kell aktiválni, automatikusan felismerte a gépet a MS fiók/Eszközök alatt, most ezt látom: A jótállás érvényes -> Befejezés dátuma: 12/29/2022
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Ghostrunner DLC március 3-ra csúszik: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #77981 üzenetére
Ez amúgy csak szerintem egy piszok nehéz játék? A demót próbáltam és a második pályán valami 140 próbálkozásom volt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
AssAssynn
őstag
Nekem meg pont az a bajom vele, hogy amennyire nehéznek, összetettnek tűnik, és amennyire csábító a szemnek, hogy itt most akkor milyen sok mindent fogok csinálni, na pont annyira egyszerűen végig lehet szaladni a pályán. Picit körbeszaladsz, felfedezel, bedob valami intelt, követed a nyomot, gyakorlatilag csak azt csinálod, amit a játék mond neked és hopp már meg is halt a célpont és csak ki kell szaladnod a térképről. Vagy a másik, hogy előkapod a hangtompítóst és egyszerűen lelövöd a testőrével együtt, a nyomvonala elhagyatottabb részén, és már szaladsz is kifelé.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Wesder #77989 üzenetére
Ezeken az ingyenes napokon próbáltam ki 1-2 pályát. Ha jól rémlik nem easy mód volt, de tény, hogy nem a legnehezebben indítottam. De gondolom, ha már könnyebb fokozaton kiismerted a pályát, akkor a nehezebben is megtudod csinálni vele ugyanazt, csak nem rágja a szádba, hogy most mi következik.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem kell aktiválni a garanciát az xbox-ra, az alapból rajta van. A serial csak ahhoz kell, hogy a fiókodhoz legyen kötve a gép és tudj kérni szervízt ha gond van. (Fun fact, magát a serialt évekkel a gari lejárta után is be lehet regisztrálni, csak kiírja, hogy már lejárt)
Live-Die-Respawn
-
tretyak
aktív tag
válasz arpi6k #77993 üzenetére
Köszi, meg is rendeltem. Kártyás fizetés a futárnál lehetséges volt, igaz? GLS hozott a héten egy csomagot, ami csak készpénzes volt, ilyennel se találkoztam mostanában.
Hitman téma: néztem a speedrunokat, csak a szokásos kérdések merültek fel - miért és hogyan sikerült erre rájönni.
-
thrill
tag
válasz MakkMarc #77960 üzenetére
A SEGA önmagát nyírta ki. Milyen IP-ket vásárolt meg a Sony akkoriban?
Szerintem az hogy valaki egy saját maga által finanszírozott fejlesztést exkluzívvá tesz, az nem egyenértékű egy felvásárlással. Ilyen alapon a Nintendonak is **** hogy kitalálták a Mariot és társait és nem engedik rivális platformra.Szerintem erős sarkítás a kommented.
[ Szerkesztve ]
-
pite4
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Gpu elő fizetésemet hogy tudnám megosztani a fiammal? Előre is köszi!
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest