Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz hombre[EU] #73318 üzenetére

    Engem érdekelt, hogy vajon holnap érdemes e játszani vele. És miután szembe jött velem a GS Videós teszt, olvasgattam is párat. Gamer365-ét, ha már ProEvo az egekig magasztalta őket múltkor. Azt a tesztet egy Halo fa írta. Úgy is érdemes értelmezni. De korrektúl leírja, hogy ő fan, én meg úgy is értelmeztem a leírtakat. De ez az írás semmi a Dualshockers és egyéb külföldi "tesztekhez" képest. Azok ismét emlékeztettek rá, hogy miért nem szoktam teszteket olvasni. :(((

    Szóval az volt a kérdés, hogy rááldozzam e a szabadidőmet, amit manapság a Nioh 2 végigjátszásával töltök. És egyértelműen nem fogom. Eddig sem voltam Halo fan. És volt egy elképzelésem a videókat látva, hogy milyen lesz az Infinite. És sajna egy kicsit még az elképzelésemet is sikerült alulmúlni azzal, hogy tényleg nincs más terület. Ebben azért én is bíztam, hogy nem csak ez a fenyves lesz. A másik pedig a sztori. Azt még olyan tesztek is lehúzzák, amik egyébként rendesen körbenyalják a játékot. Akkor meg milyen lehet..?! :)

    Szóval ez bekerült valahova a "majd egyszer kipróbálom" listára.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák