Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Cyberpunk óta nem igazán köt le egy játék se. Hiába van ott sok minden a GP-ben. Szombat - Vasárnap kipróbáltam egy rakat játékot, hogy hátha valami leköt majd. Gears5-öt is elkezdtem, nem rossz. Elég szépen néz ki, de valahogy nekem snassz ez a folytonos lövöldözés. Ettől függetlenül egyszer majd lehet folytatom. Letöltöttem sok free játékot is. Még a Bless Unleashed-et is. :) Ami MMORPG-hez képest szép. Minden más szempontból gyenge. World of Tanks tök jól fut konzolon, és kényelmes az irányítás is. Rögtön nyertem is négy meccset. Mint ha könnyebb lenne a játék a PC-s verzióhoz képest. De nem értek hozzá, PC-n se voltam nagy WoT player.
    Brawhallára is sor került végre. Nem rossz. Némi gyakorlást mondjuk igényel ez tény. És úgy is voltam vele, hogy szánok majd rá egy kis időt, hátha jobban belejövök.
    Csakhogy akkor kipróbáltam a Dauntless-t.
    Játszottam én már vele PC-n, de valami nagyon korai teszt verzió volt. Még az is lehet, hogy zárt teszt. Ahhoz képest rengeteget változott a játék. És tök korrekt lett. Meglepően behúzott egy napra. Egyszerű, érthető, szórakoztató. Játszik valaki innen vele? Mert a topikja teljesen halott.
    Nem látom még, hogy mikor ütközök majd az unalmas farmolások frázisába. De jelenleg szépen lehet haladni, mindig van tennivaló. Most még questeket is adagolja, amik által szépen nyílnak meg a lehetőségek, fejlesztések. Tök jó, komolyan mondom. :)
    Aztán kíváncsi leszek, hogy meddig köt majd le. Mert hétvégén kapom a Guitar Hero Live-ot, és a Mafia Def Edition-t. Azok mellett ha nem vész feledésbe, akkor szerintem jó ideig fogok vele még játszani.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák