Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz Moby #121186 üzenetére

    Minden ember által előállított produktum ilyen, hogy egy ponton azt mondják rá, hogy jóvanazúgy, kiadják, árulják, és ha sokan használják, akkor lesz sok adat és azt elemezve lehet rajta fejleszteni, ha meg nem használják sokan, akkor lehet kukázni.
    Egy elméleti univerzumban, ahol valóban rendelkezésre áll a végtelen idő és pénz, ott elméletileg tényleg lehet végtelen ideig csiszolgatni egy szűk változóhalmazzal a dolgokat, de ha mindennel így tennénk, akkor még most várnánk a szakóca 1.0-t és még mindenki a fáról leesett ágakkal dolgozna csak. Gőzmozdony, autó, meg ilyesmik is eléggé béta állapotban jöttek ki, aztán a vásárlói visszajelzések alapján csak sikerült csiszolni rajta, az emberek már csak ilyenek, hogy 10.000 ember többet látni, mint 120.

    Én nem azt mondom, hogy ez így jó, de sajna ez a valós emberi viselkedést lemodellező rendszerek sajátossága, minél több a változó, annál inkább.

    Amiket a második kérdésedben felsorolsz azoknak a kiküszöbölésével nyilván lehet ezt minimalizálni, de kiszűrni teljesen nem, szóval nem arra reagáltam, hogy emberi felelősség, hozzánemértés kérdése e ez, mert az, de az első felvetésed, hogy akkor kellene kiadni, amikor "kész" vagy "jó lesz", nos szerintem az ma már a mai világban utópia, ahogy az emberiség történetében mindig az volt.
    Autót is gyártunk 100+ éve, és még sose sikerült úgy új autót vennem, hogy az bele ne essen vmi kötelező visszahívási hullámban, ebből nem az a tanulság, hogy t modellel kellene járni addig, amíg tökéletesen össze nem tudnak rakni egy mai autót. Az tanulság, hogy dilettánsok mindenhol vannak, de szerencsére az ember adaptálódik sokmindenhez és végül ez kisimul.
    Forza Horizon5 is egy másik játék kb, mint amit kiadtak, szóval szerintem az FM8 se reménytelen.

Új hozzászólás Aktív témák