-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Bogyi007 #66119 üzenetére
fentebb írtad, hogy sikerült hozzáadnod. miért nem próbálod ki és számolsz be róla? Ha nem működik, az nem kerül egy filléredbe sem, ha pedig igen, akkor örülsz...
btw szingapurban még nem vásároltam paypallal, de máshol csak akkor ment volna, ha a paypal címem is egyezik
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
zsolti72837
addikt
válasz Bogyi007 #66127 üzenetére
Ilyet Én is kaptam, de egyből töröltem az üzenetet és a többi nem érdekel legyen az ő dolga.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zkas90
senior tag
válasz Bogyi007 #66127 üzenetére
Hány ilyet kaptam már, atya ég.
Legutóbb pl hogy dagadt kocka vagyok akinek nincs élete és még szűz is, mert egy évben játszottam 1500 órát és hogy szomorú dolog ez.Igazából a PH felfogása a legrosszabb, miszerint privát üzenetekért nem lehet jelenteni senkit. Nyugodtan k*anyázhatok bárkit, nem sértek vele szabályt.
(#66105) Kecuhun
Ismét egy játék ami olcsóbb itt, mint jurópában (németország 75 euro, uk 58 font). Hurray...:, de szingapúrban még mindig 4000 ft-ot lehet spórolni.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #66220 üzenetére
Erre most meg felkínálja a profilom az Orosz cím és fizetés megadásos rész szerkesztését magyarul....
Előtte meg csak oroszul dobta be....
Örvendek....
Szerk.: Leokéztam a szerkesztést és erre megint zárolt 30 rubelt azaz 200 forintot a kártyámról...
Mára elég volt azt hiszem....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
storm3
senior tag
válasz Bogyi007 #66229 üzenetére
Szerintem ezzel a fillerbaszosaggal csak magad alatt vagod a fat. Megveszel egy jatekot felaron, adot csalva es rinyalsz ketszaz forintokert? Ember, mindennek van hatara.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
-
MODERÁTOR
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #66265 üzenetére
Ha már egyikőtök hasznát veszi annak amit leírtam már nem volt kár a posztért.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
axlfsi
veterán
válasz Bogyi007 #66146 üzenetére
Manaspag nincs sok idom jatszani, de sokszor pont emiatt, jo leulni csak ugy lazan, 1-2 ora Titanfallra, aminek nem kell feltetlenul alkalmankent 5-6-8-12 ora jatek, hogy "ertelme is legyen".
Meg is van az EA Access keretein belul az alapjatek, de kerdeznem a tapasztaltabbakat: erdemes most lecsapni 1500 Ft-ert az akcios TITANFALL DELUXE EDITION verziora? Ad annyival tobbet, hogy megerje? (mivel nyujt tobbet? marmint a gyakorlatban, hiszen azt latom, hogy az alapjatek+4 DLC, de "kell ez nekem"?).
Koszi elore is (a gyors tippeket). Ha jol latom, mar nem sokaig el az akcio(?).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
sch_a
addikt
válasz Bogyi007 #66353 üzenetére
Egyáltalán nem akartam idekeverni a politikát, neked viszont sikerült. Maradjunk annyiban, hogy a legtisztább az lenne, ha a warez-el együtt az egész VPN-es, kamucímes vásárlás téma tiltott lenne. Elnézést meg csak azért kérek tőled a stílusom miatt, mert nyilvánvaló, hogy nem rosszindulatból irkálsz baromságokat.
-
sch_a
addikt
válasz Bogyi007 #66375 üzenetére
Akkor még egyszer, utoljára. Persze, hogy vettem így, nem vagyok a magam ellensége. De nem írtam mindegy egyes vásárlás előtt/után/közben 3 oldalas élménybeszámolót. Nem írtam le egyszer sem, másokat megtévesztve, hogy legális, amit csinálok. Nem szitkozódtam 200Ft-ok miatt. Főleg nem kezdtem gyerekes versengésbe azzal, hogy mit, honnan, mennyiért vettem. A te zsebedben sem turkált senki, te magad okádod ide a dolgokat, aztán meg fel vagy háborodva.
Még egy utolsó kérdés. Ha ennyire számít minden egyes forint, miért digitálisan veszed a játékokat? Persze nem kell válaszolnod, inkább csak tedd fel magadban is a kérdést. Persze téged ismerve, ebből 2 oldalas elemzés lesz, képekkel illusztrálva. További jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz Bogyi007 #66366 üzenetére
Szerintem kicsit túlpörgöd ezt az xbox témát meg ezt az egész külföldi vásárlásos faszkodást. Találsz jó akciót,beírod ez oké,de az esti mese a kutttttttyát nem érdekli arról, hogy te most itt spóroltál 158 forintot amott meg lezártál mert birka voltál és véreres szemmel törölgettél,hozzáadtál mindent a profilodhoz. Lassan kezd parádévá átmenni ez az egész téma, és jó lenne ha Te IS! észrevennéd magadat hogy sok vagy. Persze prémium funkció meg mutoljalak meg ignorálhatom a hozzászólásod, de amikor CTRL+F-el a bogyi szóra 60 találatot dob ki az oldalon akkor az azért már jelent valamit, szerintem. Nekem személy szerint nincs bajom Veled, de ne legyünk már óvodások,biccsplíz.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
redXIII
senior tag
válasz Bogyi007 #66502 üzenetére
Nem kell ez ide. Ne vamzeroljunk már be senkit mert egy phuszi miatt itt igy járt a felhasználók,vagy a volt leendő felhasználók többsége. Az áfaharcost meg nem rád meg a többiekre értettem, engem hidegen hagy ki honnan veszi amit vesz. Hanem a hires francia futbalistára. De akkor se wamzerolj, mert ugyanolyan leszel mint ő.
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
axlfsi
veterán
Mar, hogy ne lenne! Habar ketlem, hogy ott barmi is maskepp menne. Akarhogyis, nincs ezen mar ertelme mit erolkodni. Veszett fejsze nyele a tema.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Tegla80
addikt
Nalunk most epp kanada az olcso,de vpn ize nem kell hozza mert maskepp megy. ....szoval mi is a problem nalunk??! (neked pont tudnod kellene hisz a ps3 rendszere is sac/kb ilyen volt....azt meg ismered. Szoval nem is ertem a sardobalasod.....vagy mind1 csak cuclizzunk Mi is,mert akkor neked jobb lesz?!!! , )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
appleGjuice
tag
válasz Bogyi007 #67018 üzenetére
Én pont abban az akcióban vettem meg és én sem örültem neki, hogy hirtelen gwg-be került...
Syndicate meg szerintem sok szempontból rosszabb lett mint unity. Hamar meguntam, sztorit végigvittem, meg kicsit gyűjtögettem és ennyi. Unity-t kétszer annyi ideig bírtam és a coop is nagyon bejött. Sőt még a játék is szebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #67106 üzenetére
Tévedés, akkor sem lesz jó -legalábbis nekem nem lett jó. Épp tegnap panaszkodtam vkinek, h bármire állítom, soha nem mutat szinte semmit. A boxom is US-re van állítva most, és az alkalmazást is úgy állítottam be, h a box beállításait vegye figyelembe. Bárhogy állítom, mindig sz@r. A win10-es alkalmazás dettó. Pedig a laptopomat is US régióra állítottam. Lehet, h újra fogom telepíteni, hátha.
Nekem amúgy azóta van ez, amióta hazamigráltam a profilomat.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest