Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Wolverine #57487 üzenetére

    "Nincsenek "realm first 100" achik."

    Igen, ahhoz már akkora arrogancia kellett volna, amit nem mertek bevállalni. Ez is valami.

    Szerk.: Javíts ki, ha tévedek, de egyébként jellemzően szoktak ilyenek lenni, nem? 80-ról legalábbis még kasztonként is mintha lett volna realm first. Pedig akkor még többen is játszottak, mint most - jó, tudom, szebb lett, meg bonyolultabb, meg új kód, meg töb szerver, meg mittudomén.

    "Ráadásul a raidek ki sem nyílnak december 3-ig."

    Akkor van még két hetük, hogy úgy rendbe tegyék a szervereket, hogy addigra fel lehessen egyáltalán húzni, és valamennyire gearelni a karaktereket. Lehet fogadásokat kötni, hogyan fog sikerülni. Már a hatnullás patchnél is több, mint egy hét kellett, mire normalizálódott a helyzet, és még utána is jöttek időnként az instance / character not foundok.

    Elhiszem, hogy rendkívül összetett a probléma, és nem egyszerű megoldani, de továbbra is a világ egyik legnagyobb szoftervcégéről beszélünk, akik a talán legnépszerűbb (nem tudom, hogy az ázsiaiak mennyien, és mit játszanak) játékát fejlesztik már 10 évnyi tapasztalattal, és gyakorlatilag felfoghatatlan erőforrással a hátuk mögött. Az, hogy a start után 2 nappal a játék játszahatatlan, és egyelőre azon kívül, hogy "dolgozunk rajta" nem is igazán látni a dolog végét - lássuk be, jövő hét jözepe előtt tényleg nem valószínű, hogy működni fog. Szóval azért elég széleskörű volt a béta, hogy erre fel lehessen készülni.

    Ha meg az a gond, hogy nem bírják a szerverek - nos, nem tudom, hogy a játékosszám csökkenésével történő szerverösszevonásokkal mennyi fizikai számítási kapacitást vontak össze költséghatékonysági okokból, de azért arra nem számítani, hogy a hétközanpi játékosszám az új kiegészítő megjelenésekor minimum másfélszereződik, de akár duplázódhat, az elég nagy beleszarás a dologba.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák