Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz L4mie #26212 üzenetére

    Hm, hát látom azért neked nem ez az egyetlen problémád a win7en... Memtestet én is javaslom, nomeg a szín furaság szerintem VGA probléma is lehet, de el tudok képzelni chipset gondot is... Vista driverekkel egyébként nekem már a kezdetek óta jól fut minden (Prebéta), Catalyst viszont a 64biten elég kritikus... Gyakran dob problémákat (villog a kép, aztán egyszer csak újraindít, grafika helyreállt stb - Vista64en is ez volt, 32biten nem, meg Xp-n sem)
    Szóval a zöld árnyékok meg hasonlók miatt már alapból driver problémát érzek... De a telepítésed az furfangos volt... :) Vistánál volt olyan, hogy a bootscreenbe bevette az XP-t is anno (azt hiszem ez egyébként külön állítás) --> de így előbb XP utána Vista telepítést igényel. Ha választást akarsz utólag, szerintem dobj fel egy ubuntut :)

    -emlékszem, anno az ubuntunál volt sok ilyen issue, hogy nem megy benn ez, nem jó az... Aztán kiderült, hogy sokan rosszul töltötték le, nem ellenőrzött a torrent vagy hasonló, és hibásat kaptak, vagy CD írásnál lett az... Aztán feltette újból és jó lett. Töltsd le újra, írd ki, és telepítsd fel megin. Vagy gyere el érte ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák