Új hozzászólás Aktív témák

  • Valentin90

    tag

    válasz Antonius1978 #19117 üzenetére

    A T69be sajnos tényleg kell a gold, mivel az alaplőszernek 173 (!!) a penje mindössze. Tény, hogy ezzel a tankkal legtöbbször célszerű oldalba kapni az ellent, amihez sokszor bőven elegendő a 173as pen, de kiszámíthatatlan sok esetben a csata, így eléggé rapszodikus, hogy mikor tudod oldalba kapni az ellenséget. Igyekezni kell :)

    A T20as nekem kedvenc tankom volt a játékban. Megtartottam. A játékmenete nagyon feküdt és az MM is nagyon adta magát. A legénység most továbbment a Pershingbe, de nem hiszem, hogy megválok a T20tól. Jó tank, na! A Pershinggel még kevés csatám van, nemrég lett fullos de az eddigiek alapján nagyon tetszik.

    110en egyértelmű, hogy a 100mm löveget kell használni! Lényegesen nagyobb pen, gyorsabb töltési és célzási időt kapunk. Az alfa lehet, hogy kisebb, de a tank DPMje eszméletlen tud lenni a 100mm löveggel. A frontpáncél meg nagyon kellemes. Múlt héten az egyik csatában, Ensk egyik sikátorában oldalba kaptam egy királytigrist (mindketten közel max életen voltunk). Tudatosan, állandóan a hátsó görgőjére céloztam. Láncolás+sebezés. A 100 mm ágyúnak köszönhetően előbb tudtam lőni, minthogy feltegye az ellenség a láncát. Elég frusztráló lehetett szegénynek, mert én folyamatosan mozgásképtelenné tettem+sebeztem, ő meg nem tudott továbbmenni, plusz 4ből csak 1 lövésével tudott átütni a csodás frontpáncélom miatt (az utolsónál valszeg goldot tölthetett).
    A 110en egyébként rammer, vert stab és egld-t tartok. Egyre több tankomról száműzöm a ventit, mert alig ér valamicskét.

    A WZ 111el még nem játszottam, de elöl pattogós, oldalt üreges páncélja van, és az IS7 ágyúját használja, rövidebb célzásidővel, mint az IS7. Problem? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák