-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
válasz Tuco Ramirez #18434 üzenetére
Alakul, tegnap már 50% win-t mentem, legalább nem egy bot szintjét hoztam - más kérdés, hogy globalban még 44% körül áll
-
[HUN]Dani
őstag
válasz mefistofeles #18442 üzenetére
Így jó lett nekem is, bár én újrahúztam az egész játékot biztos ami biztos.
magyarsrac
-
emre
veterán
Ha a 113-at választod akkor a WZ-120 top lövegével kell T10-ben játszanod, ami szerintem röhejes.
Szóval azon a vonalon a 111-1-4 a jobb gép. Egy kis plusz hp-val tökéletes 10-es lenne belőle.A 121-nek a lövegje szerintem nagyon jó, de ugye a gun depression....
Az IS-4-et meg még nem sikerült szétcseszniük. Jó löveg, brutális spaced armor, de lassú.
mod:
Mondja meg valaki miért nem jó nálam a ping server?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
diegho
nagyúr
Talán az IS-4-et, de igazából egyiket sem.
121. Nagyon szar gun depression és most rámentek a dombos környezetre
113. Fos löveg és gyenge front páncél, ráadásul elölről is ég
IS-4. LassúEzek a hátrányok. 113-al mentem nemrég pár kört volt köztük több ace is, 121-el is mentem ace-t nemrég, IS-4-et régen használtam, de a gun deression egész jó és az oldalával lehet trükközni.
-
Magany
tag
Sziasztok, mit lehet az olyan csapat társsal kezdeni aki be írja az ellenek hogy én épp hol vagyok a pályán. Jellemző ha ketten vagy magam maradok. Most épp madlerel ll vel voltam és ez meg írták épp hol vagyok....... ez így fer?
-
unravel
őstag
válasz Enzolord #18450 üzenetére
Nem. Százmillió oka lehet.
(#18444) jano_77: neked 10 hozzászólásból 9 az, hogy nem megy a játék vagy valami nem úgy működik ahogy te szeretnéd, még a legapróbb dolgok is.
(#18460) Magany: Nem, nem fair. De nem tudsz mit csinálni csk reportolni ha nincs admin ismerősöd lol...vagy hagyod a francba úgyincs sűrűn ilyesmi....
---
haha...Jó olvasni a sírásokat Minden sírótéma rendszeresen visszatér. Holnap lesz a : "Ma se lehet nyerni"
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
bullseye
addikt
Közvélemény kutatás: kinek milyen mod működik éppen?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
zozyk
addikt
válasz bullseye #18466 üzenetére
Az összes működik amit használok:
2107_Final_Statistic\
GnomeFathers engines 0.581\
grandpas_tank_icons_093\
j1mb0-9-3-alpha\
köd eltávolító és maximális látótáv 0.9.3\
locastans Minimap_Gen4_93\
NomaxXx_szinkronja\
riskynets_contour_icons\
SafeShot_093 hun\
TeamHpPools_API_93\
Vitiris_FullTankstat_graphical&colormessage_0.9.3_V2\
vitiris_golddetector_damagepanel_0.9.3_hun_V1\
Wot Ikons panel v2 0.9.3\
xvm-5.3.6.1\ -
mefistofeles
addikt
A Jacktor is hibátlanúl megy.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Simi37
őstag
válasz mefistofeles #18469 üzenetére
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
emre
veterán
Ja, egyébként megy mind amit eddig feltettem.
De az általánostól eltérően én csináltam egy új, üres res_mods mappát amikor leszedtem a frissítést. Aztán amikor végzett letöröltem, és visszatettem az eredetit. A tökömnek volt kedve elölről telepíteni mindent. Mondjuk nekem lehet nem is kellett volna, mert elvből nem használok semmi olyan mod-ot ami miatt a res mappa tartalmát is használnom kellene.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
mefistofeles
addikt
-
fradi81
veterán
Mi ez a osztag csata és hol van?
moto g72, Ninebot d28e
-
emre
veterán
Meg még ezt akartam, ugyan önálló hsz-be, de akkor már ide rakom, csak nem tudtam melyik minimap képet tegyem bele.
Szóval zombiapokalipszis most:
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Sajnos tudomásul kellett vennem hogy a fiatalokkal nem tudom a lépést tartani. Talán 20-25 évvel ezelött én is úgy állnék hozzá mint jelenleg a Zwack tagjainak a többsége. De egy pro klán tagjaitól el is várható a maximális elkötelezettség.
-
diegho
nagyúr
A magyar játékosok mindig meglepnek... ugyanabban a csatában:
F155 meghal, beírja, hogy HH, rendesen kiírva, közben nézem az AufsPZ4 pedig HE-vel lövi a tankokat. Szólok neki magyarul, hogy na... miért jó neki 100-at sebezni 600 helyett, azt mondja fogjam be ő állította meg az ellenfelet, amúgy is csak a stock lövege van meg és azzal nem lehet sebezni. Mondom ok, nem szóltam. Csata vége 461 sebzést osztott 3 találatból. Ellene voltak: 2x FV215b, O140, ezeket 200pen-el át lehet ütni lazán, neki a 246 nem elég, meg se próbálja, inkább csak HE-vel lő... és a statja nem is rossz! -
sith7
nagyúr
válasz diegho #18490 üzenetére
pontosan
még nekem is, egy átlagos játékosnak is, ha jó az MM - nem 2 tier - rel feljebb rak - , és sikerül az első 3 - ba bekerülni, akár 2000 xp is lehet egy nem szorzós csata
Tegnap vettem vissza a KV4 - et, 80k xp volt rajt párat mentem vele tegnap, meg ma ezt az előbbit, és már 96k
Akinek van ideje, és ügyes 1-2 nap alatt , akár el is juthat a következő tankjáig[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
valaki sértve érzi magát...
¯\_(ツ)_/¯
-
KisApám
addikt
A CHAFFE SPORT-ban hemzsegnek a BOTok...!
Sok 11 000 csatás és 2-300 WN8 körüli "csodagyerek".
És sajna mindkét oldalon...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Külpolitika
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- További aktív témák...