-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Magany #18050 üzenetére
Nem sokat jelent, csak egy iránymutatás. A minimum az kb. semmire nem elég. Az "ajánlott" és az attól jobb konfigokon már egész szépen tud futni, de mint Emre is említette, felbontás és egyéb grafikus beállítások nagyban befojásolhatják az összképet.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Magany
tag
válasz Dr_Syrex #18052 üzenetére
Emrének is igaza van, nem adják meg sehol. De azt hangoztatják hogy ez a játék inkább proci faló mint grafikuskártya,.Sőt, az intel procikhoz van kitalálálva. Azokkal fut igazán simán a játék. Az fps kártya függő is? Vagy netán most ahogy megjelennek a HD tankok már el kell gondolkodni egy komolyabb grafikuskártyán is?
-
scyllarus
veterán
válasz Magany #18053 üzenetére
Az orosz 9.3-ban külön 980 megás csomagban voltak a HD tankok. A normál kliens frissítése után azt még külön telepítenie kellett annak, aki azt akarta. Tehát ha azt nem telepíted, nem kell kártyacsere (általában nem kell, neked kell úgyis )
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csapee
őstag
Istenem , vegre megvan a T54E1-re a nagy cso. Ilyen piszok szar stock tankkal reg mentem. Kulon vicc a 168 pen T10-ben ahova folyamatosan dobalt.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Stigma.HC #18055 üzenetére
Ilyet én is szoktam, mivel gyakrabban valtoztaznak a palyakon, mint amennyit játszok
Megnéztem jobban a képet (mobilon nézem) és ilyet azért én sem szoktam, én csak simán be ragadok
Help!! http://www.noobmeter.com/player/eu/nagygoofy/509868823/
Most akkor engem ez a szinezos xvm milyenre fest?
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Kicsit forgattam a szemem, hogy hogyan lehetne őket onnan kiszedni, sajnos a kokkok befoglaltak mire megtaláltam hol lehet bemászni.
(#18063) zsolthee: Fél szerver med tankokkal tolja az utóbbi 3 hétben, persze hogy magasan van.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Bingisz #18065 üzenetére
Két arty, kötelességemnek éreztem elkapni őket Gondoltam beírom a csapatnak, hogy ugyan várjanak már még 1 percet a foglalással, de akkor eszembe jutott, hogy ez csúnya dolog és karóba húznának érte itt
Ha nem lett volna a kizárásunk már csak egyszer kellene teljesíteni ezt a küldetést
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
emre
veterán
ez egy vteps toborzó plakát része volt (eredeti)
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Richard!
addikt
Üdv!
Már lehet tölteni. 1075,33 MB
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #18083 üzenetére
Nekem még mindig nem indul el ez a sz*r letöltés...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vandeminek
tag
Nekem sem sajna. Pedig nagyon ráugranék már
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #18087 üzenetére
Most töltöm le, amit Emre linkelt be, megpróbálom úgy ápgrédelni..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Te mikor kezdted el letölteni? Én kb 11:30-kor kezdtem, mindannyiszor kidob failed connctionnal..
-
emre
veterán
válasz Enzolord #18091 üzenetére
Amikor linkeltem a közvetlen elérést a frissítésről akkor nálam már szedte a kliens és olyan 50% körül jártam.
Most a játék elindul, egyelőre a mod-okat tesztelem.
A többsoros garázs nem akar működni (pedig van 3 fajta), meg vertical tech-tree-t nem találtam még.mod:
Dr_Syrex 10.56-kor írta az on topikba hogy elindult a letöltés, kb én is akkor kezdtem.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Magany
tag
Na végre, jön lefelé......egyenlőre gond nélkül
-
Dr_Syrex
senior tag
Nos utána fél órával bekapcsoltam a torrentet (bár tudom, anélkül gyorsabban jön elvileg), mert piszok lassan töltődött, de gyorsabb letöltés helyett megint bedobta a törölköző a launcher, miután újraindította magát. Legalább 30-40 perc volt, mire úja magához tért és folytatta valahonnan 900 mega környékéről.
Most tartok 2,7 GB-nál, szóval még mindíg csak a harmada jött leRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
zozyk
addikt
Ez fájt...
1700 dmg a T95be[ Szerkesztve ]
-
bigobert
tag
Írtam korábban, hogy egy i5 4670 IGP-jével kezdtem játszani, és egész elviselhető volt az fps alap grafon. Nemrég mindez megváltozott. Modok nélkül, akció közben beesik bőven 30fps alá. Játszhatatlannak érzem. Volt nemrég egy mikropeccs, az után tűnt fel a dolog.
Okozhatja a patch? Vírust ellenőriztem, nem találtam. A 9.3-as nem rontott rajta.
Esetleg a proci beállításaival kellene kezdenem valamit? Minden gyárin volt, amikor "jól" futott, nem piszkáltam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest