Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz h1mpi #18729 üzenetére

    Érthető, de hidd el, előbb utóbb lesz olyan is, amikor a saját arty-d fogja kiszedni a f2f ellenfeled egy lövéssel. Akkor is haragudni fogsz rá? Vagy örülsz, hogy "végre" látod dolgozni az Arty-t.
    Szerintem a F2F harc akkor oké, ha nem tart túl sokáig. Számtalanszor lehet amiatt bukni csatát, mert leállnak f2f harcolgatni és a másik oldalon meg átnyomul a többség.

    Olyankor pedig a F2F csatád ugyanúgy véget ér, mivel onnantól F2S (star = csillag) harcba keveredsz, mert szépen minden oldalról nyeled a puszit. Aztán huss vége is, go garázs.

    Nem tudom mióta játszol, de egy kis rutinnal bőven meg lehet úszni az arty-kat komoly puszi nélkül. Persze van One shot, de Te is lősz egyszer-egyszer ammorack-et nem? Olyankor ugyanúgy 1600-at pusziltál a 200-800 -at sebző lövegeddel.

    Illetve, ki van mindenki akadva a One shot-on. Az arty hány lövés is nektek? És azért ha te meglátod az esetek 90-95%-ban egyből kiszeded, mert nem lősz mellé. Az arty, ha észrevesz, hogy a közelében vagy "TD" módra váltva még mindig kisebb eséllyel fog eltalálni.

    Mondom mindezt úgy, hogy 11K csata után én már elégedett vagyok azzal is, ha sikerül top sebző lenni a kemény 2500 kiosztott sebzésemmel 9-es TD-vel. (Ha össze jön annyi...)

    (OFF)Djuree(/OFF) Ha egy vitában elkezdesz személyeskedni folyamatosan, több hozzászólásban, ott már kifogytak az érvek... Légyszíves maradj a beszélgetés és vita közösségépítő határain belül. Kérem mindezt fórumtársként. :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák