Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Simi37 #17842 üzenetére

    nem néztem kockáról kockára végig, de egyetértek az előttem szólóval, sőt szerintem nézhetetlen.
    Én ugyan jóval a célkorosztály felett vagyok, de a rinyával és öndícsérettel tűzdelt, monoton videók jellemzően nem érdeklik a 10-20 éveseket sem.
    Saját magad se tudod sokszor, mit beszélsz, azon belül is összevissza, nincs egy felépített váz, magad se tudod pl, hogy a 3 "waffentrógert" magad lőtted ki, vagy csak sebeztél beléjük vagy mi. Az ilyen "hát megint a nyelvtanom, lehet kritizálni érte" jellegű megjegyzések szintén csak arról szólnak, h te mekkora király csávó vagy. Véletlenül se a WOT ról.
    A végén anyázol, hogy nem kapsz tankáész és rinyálsz ahelyett, hogy elemeznéd a csatát. Hogy kevesebbet sebzett mint te és kisebb? Ta rty vagy, megnézted, mennyi spot (láncolásból) sebzése? Vagy hogy mekkora tankokat lőtt? Egy 8 perces csatáról 4 perc maga a csata, 3 perc a körítés. Oktatóvideónak nem az, WOT akcióvideónak hosszú (és arty...), egy csata összefoglalójának megint csak hosszú és túlságosan rólad szól.

    tanács: vágás legyen ne belegyorsítgatás. Effektek, mint nyilak ilyen esetben nem ártanak. Na csak magadról beszélj, folyamatosan kövesd a csatát. Ne csak azért válassz célpontot, mert nagy dgm-et tudsz neki okozni. ne magadról beszélj, hanem a csatáról. Ne legyenek bizonytalanságok saját magadban. Pörögjön. Erről a catáról mindenestűl 2-3 perc elég lenne.

    ja, és lehetőleg ne arty legyen a te tankod.

    uff

    ui.: kritikát kértél.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák