-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sztem low-on elmenne.
én asszem az ennél eggyel jobb verzión játszok (ASUS X550LB-XO114D) i5, 8 giga, gt740 és simán megy medium highon 40-50fps-el, sosem szaggat be.
de menj a laptopos topikba, ott szoktak tudni best buy-okat, meg lehet vki tud még olcsóbban mint ahogy te meg tudod keresni.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz #40993792 #17750 üzenetére
Meg a tobbieknel biztos nincs meg, ne bantsatok
Te pedig vegyel VK30.01, VK30.02 D -t. Ezek voltak a legjobb rammolok. Nagyon imadtam! A 02-nek mar eleg gyenge az agyuja, azzal szerintem majdnem annyi sebzesem van rammolasbol, mint lovesbol azzal nyugodtan nekimehetsz a tigrisnek
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz diegho #17754 üzenetére
Ott még nem járok, de igyekszem
Fentebb irta vki, hogy ElC amx-el rammoltak tigrist, ami gyorshalal volt. Erre irtam, hogy a 30.02 vel batran neki lehet menni, plane oldalrol, mert nem instant halal.
Az olyan fura, hogy az 50B-nek olyan eros az orra, mindig elvsodalkozom rajta... -
jozefgucci1
addikt
válasz Enzolord #17749 üzenetére
Látod ez egy nagyon jó kérdés ! Magam sem tudom . Mint írtam nem mentem vele egy ideje ,de jó , hogy észrevetted és írtál mert ha lesz átképzésre akció akkor megteszem . Ha már szóba jött mikre álljak át ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
scyllarus
veterán
válasz ng0ofy #17755 üzenetére
A 30.02 43 tonnáját is keveslem a Tigris 60+ tonnája ellen. Ráadásul Tigris 2-ről volt az ELC-s esetben szó, az már 70+ tonna.
Rammeléskor két dolog számít: a súly és a sebesség. A Tigriseknek ugye sebességben hátrányuk van, de súlyban azért ott vannak.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #17756 üzenetére
Mivel artyzni még annyira sem tudok, mint a normál vasakkal, ezért hülyeséget nem akarok írni, de mindenképp valami olyat, ami csökkenti a töltési időt, esetleg növeli a pontosságot..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Magany
tag
-
diegho
nagyúr
válasz Departed #17762 üzenetére
Rettenet bugos lehet ez a rendszer. Mióta bejött toltam kb 100-120 kört T57-el és 2 csíkot kaptam, sőt most visszaesett a % az egy csík feltételeihez, mindezt 3900+ átlagsebzéssel. T30-al ha jól emlékszik a 2 csík sincs sem 3100+ átlagra. Elhiszem én, hogy több ezren sebeznek ennél többet, csak hol vannak? Mert még nem láttam 3-nál többet, pedig ez pont arról szólna, hogy az összes játékost nézni x csatára kivetítve. Viszont láttam már olyant, akinek E25-re 700 átlagsebzéssel 3 csíkja volt!
-
-
Tomi0703
addikt
válasz rlazol #17765 üzenetére
Én nem voltam itt mikor bejött ez a rendszer, de akkor a " régi" átlagsebzést nem veszi figyelembe, csak miután bejött? Nekem még egyetlen tankomon sincs ilyen festés, több sárgának meg már láttam.
(#17739) patrikgtaivs: Nem tudsz meggyőzni. Nektek bejött, párunknak nagyon nem.
Goldammot, abban az időben nem használtam, makacsul tartottam magam, hogy én soha.
Sport kávé egy szar, századok miatt van vele annyi meccsem, amúgy nem szeretem. IS-3-mat viszont szeretem. Ott annyira már nem zavar a nagy célzás valóban.[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz diegho #17763 üzenetére
Hja, néha én is elgondolkozom, miért nem látni tömegesen a jelzéseket.
Annyit lehetett olvasni egyébként a fejlesztői visszajelzésekben, hogy csökkenteni fogják a szinteket. és pár tankon elvileg a megjelenítésükkel is volt vmilyen probléma.
#Tomi0703
Igen, csak a patch megjelenése után lejátszott meccseket veszi figyelembe. Plusz egy 50-100 meccs kell neki utána is tankonként, mire eléred a szükséges határt.
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
Én pont fordítva érzem. Hellcatre meglett a második csillag pedig nem hiszem hogy olyan jó köröket megyek vele. Sok jó játékos is használja, magasabban kellene hogy legyen a szint. Ugyanez van a t49-el is.
“ nem kell mindig nyerni “
-
mrszitya
senior tag
válasz Tomi0703 #17769 üzenetére
2000 feletti sebzéssel szerintem kellene legyen szerintem legalább egy jeled. Lehet az 50-100 meccs inkább 100-150, és/vagy valószínű tényleg nem optimális még ez a rendszer.
Egyébként a feltételek:
"The calculations for the last several battles results on the tank are taken only for Random Battles. Historically markers were attributed tank aces. As such they are not easy to achieve.
The calculations is as follows:
- One Mark equals better damage than the Top 35% of players in that tank.
- Two Marks equals better than the Top 15% of players.
- Three Marks equals better damage than the Top 5% of players in that tank.On average, for assigning a higher level of achievement may take from 50 to 100 or more battles. This can only be awarded to tanks Tier V and higher."
9.3-ban 7%-kal csökkentik elméletben a határokat.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Djuree #17772 üzenetére
Ha kevés kört futsz naponta az egyes tankokkal, akkor lassabban lesz meg a csík. Napi 5-10 jöbb körrel már viszonylag hamar felkerül az első jel.
Néhány tomato kózeli játékosnál előfordul néha az 1. fokozat, többnyire KV-1S-elHa bejön a 7%-os csökkentés, akkor a chi-to-val már csak kevés kell majd a 2. "baltához"
Bár szvsz én az elsőhöz szükséges 65%-ot meghagynám
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Antonius1978
addikt
A minap velem is elofordult olyan, hogy mentem a Maussal (Tomival voltam szakaszba), az ellen Maussa osszeszedett 2460 pancel altal felfogott serulest, en meg 3360-at, foglalassal nyertunk, egyikunk sem halt meg, de megis o kapta az Acelfalat, ez hogy lehet ?
Csak azert irtam be ezt, mert valami nem klappol ezek szerint a jatekkal, ha ilyen furcsasagok vannak... -
Enzolord
addikt
válasz Antonius1978 #17775 üzenetére
Nem lehet, hogy ő több lövést kapott be mint Te?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Joe.36
addikt
A Wot hány magot, szálat használ? Intel vagy AMD? Én úgy tudom Intel.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Enzolord
addikt
válasz Stigma.HC #17785 üzenetére
Remélem, legközelebb több napra bannolják a Zwack-ot, mert vennem kellene pár tankot....
Írok is a supportnak..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
ez az amikor az arty megadja a full supportot, de a csapat idióta.
Ha valakinek van kedve végignézni, ott hibáztam, h túl későn váltottam az AT8ról a VK-ra, ha az utolsó tankunk életben talán nyerhetünk. Amúgy érdemes az e25 csetjét fizgyelni. De azt nagyon korán tudtam, h csak akkor lehet ászom, ha megvan a 6 kill...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
aktív tag
Sziasztok
Azt tudja valaki mennyi a maximum fő egy klánon belül akinek kiosztható a recruiter rang?Wot nick : Lanoka_
-
bigobert
tag
Történt valami a játékkal tegnap óta? Mikorpeccs vagy valami? FPS-t veszítettem, kritikus helyzetekben úgy 20-at.
-
myckey
veterán
jó kis lightos csata
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Enzolord
addikt
válasz Tomi0703 #17798 üzenetére
Na szép, Danikát is át ette a fene abba *** klánba..
A ti bajotok, ha nem éritek fel ésszel, hogy a K H után már csak lefele visz az út..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest