Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz homeless09 #6191 üzenetére

    "Egy átlag körben prémiummal gold ammo nélkül is 60k körül hoz."

    Ezzel vitatkoznék. Szerintem azért reálisabban kéne a dolgokra tekinteni. A belinkelt képen egy 4700-as sebzés volt, tank ász, azaz 99%-nál jobb eredmény és nagyon nagy hiba, ha az egyszeri ember azt hiszi, hogy majd ezt megismétli minden játékban, akkor az nem úgy lesz és pont.

    Nettó 60k eredményhez még prémmel is kell 2500-3000 sebzés és 3-4 kill legalább. Ha ezt valaki átlagban megcsinálja, annak csak gratulálni tudok, de nem kéne a hozzá nem értőknek ilyen adatokat mondani, mert félrevezető.

    Ez egy reálisabb összehasonlítás: [link]

    A SuperPershing tényleg jó kredit termelő és ha azt nézzük, olcsóbb, mint egy T34 mondjuk, de nem fog nettó 60k creditet termelni átlagban, ezt bármibe lefogadom. A link alapján a nettó 18-19k, prémiummal a 25-28k sokkal reálisabb. Pl T34-el sokszor tallkozok super pershingel és érdekes mennyire tele vannak önbizalommal, hogy milyen erős a torony frontpáncélja, ami igaz, csak nem azt fogom lőni hanem a tetejét, a torony és a test találkozását vagy a testet, ha rálátok és a T34-nek van annyira pontos ágyúja, hogy ritkán hibázza el. Na most, ha leszedem az SP-t az elején mondjuk úgy, hogy ő egyet kettőt sebezett rajtam, akkor annak az illetőnek már egy 120e nettós meccset kell legközelebb mennie, ha a 60k akarja tartani. vicc, de a 60k nem reális, úgyhogy ez elméleti dolog mindenképpen.

    Az is nézőpont kérdése, hogy előny vagy hátrány, hogy nem kap Tier10 ellenfeleket. Nekem tetszik pl a T34-el, hogy Maus ellen mehetek és összedolgozva leszedjük és gyenge pontokon még sebezni is tudom, de tény, hogy egyedül nem lenne esélyem, de nem is az a szerepem tier10-ben, hogy én nyomuljak.

Új hozzászólás Aktív témák