-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
hülyére keresem magam most a T1 heavy-vel
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Linkin
senior tag
Jagdtigerre van valami ésszerű taktika mert mindig engem lőnek mindenhonnan ami azért nem túl kredit barát főleg hogy nem is nyerünk
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
nemeth989
senior tag
Ha top vagy, max rajtad kívül még egy T9-es van, mehetsz első vonalba. Ha megvan a legjobb gunn, akkor a jó dpm miatt lehet osztani az áldást, de ebben az esetben is az alját próbáld rejteni. Ha középmezőnyben vagy, akkor második vonal és távolról próbálj úgy helyezkedni, hogy tudj sneipolni. Próbálj, mindig fedezékben maradni, az artyk szeretik one shotolni. De amúgy összességében nagyon jó vas szerintem.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
nyunyu
félisten
Azt mondjuk nem próbáltam, hogy a tapasztalati pont esetében is csak 50% XP-t kapod ilyen esetben, ha tankos legény van a TD-ben, ahogyan normál esetben működik
Tank -> azonos osztalyu prem tank: 100% kepesseg+100% XP
Tank -> mas osztalyu prem tank: 75% kepesseg+50% XP
Tank -> azonos osztalyu nem prem tank: 75% kepesseg+50% XP
Tank -> eltero osztalyu nem prem: 50% kepesseg+25% XPIgy egy fullos legenyseg 75%-os szinten fog tolteni/celozni/latni/javitani/stb, ha szimplan atteszed egy hasonlo nem prem tankba.
Mas tipusu tankban viszont ugyanolyan bena, mint egy ingyen "vett" ujonc.Azt irja a FAQ, hogy a skillek/perkek sem mukodnek, gyakorlatban viszont villant a 6th sense lampaja, amikor T25 AT legenyseggel probaltam ki a T28 Protot.
Nyilvan arra megy ki a jatek, hogy fizess 20k creditet per kopf az atkepzesert, hiszen akkor "csak" egyszeri 10% (vagy 20%-ot, ha eltero osztalyura kepzed) bukik a legeny a kepzettsegebol, de utana mindig 100% XPt kap.
200 gold/foert nincs kepzettseg bukta, 100% marad
Ingyen gyorstalpalo -20% vagy -40%!Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz mcwolf79 #5737 üzenetére
SU-85B-re mit érdemes rakni?
A távcsövet vagy a periszkóp távcsövet?SU-85B-nek eleg szuk a loveg kiterithetosege (11 fok oldalra, -5/7 le/fel), igy nagyon sokat kell mozgatni, hogy egyaltalan loni tudjal -> allandoan reseteli a periszkopot+alcahalot.
Alapbol van neki 390m latotavja (100% legenyseggel persze...), ehhez eleg lehet az optika is, az mindig 10%-ot ad, mozgas kozben is.Utana a SU-85 konnyebben jatszhato a nagyobb kiterithetoseg miatt, viszont az periszkoppal SEM lat az orraig.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jahrn
senior tag
No ez is kilove:
Researched:
T110E5 researched. Undistributed experience spent: 185000. Free Experience spent: 0
Purchased:
'T110E5' successfully purchased. You have spent credits: 4 270 000Next?
.Btw, az uccso csata M103-mal nagyon zizzent volt, szal ugy dontottem h megmarad. Mondjuk ahhoz kepest h mit osszenemizzadtam h nyerjunk nem sokat kaptam. de meh...
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Jó az M103, csak amikor 6 csatából 6x tesz be 5 T7-es artyt, akkor kevésbé élvezhető...
-
Tenken
őstag
(#5757) smisa:
Nekem ellenkezik az elveimmel olyan dologért üzleti jellegű hasznot húzni, amit alapvetően én egy szórakoztató rekreációs tevékenységként végeztem. Azokba az accok-ba az a rengeteg tank, nem meló szinten beleölt idővel került be, hanem szórakozással. Ha nem élvezte a tulajdonosa, az a személyes problémája. A lehetőség ott volt, hogy kilépjen és mással töltse az idejét. A prémfiókot és tankokat sem volt kötelező megvenni. Ő gondolta úgy, hogy ezzel a befektetéssel szórakoztatóbb lesz a jövőben. Tehát az én szememben pénzért árulni egy ilyen account-ot a gerinctelenség netovábbja. Sajnos mivel tranzakció után nehéz kompromittálni az eladót ezért a lehetséges vevőket kell kellően távol tartani tőle.Persze azt a sok tankot meg időt kárba veszni sem feltétlen érdemes hagyni. Ha mondjuk van egy kezdő ismerőse, aki már pl kihúzott egy ágat és neki odaadná INGYEN, mert neki már nincs rá szüksége, az egy teljesen korrekt jófej magatartás.
(#5758) v!ct0y:
Nekem ne főjjön a fejem egy olyan idióta miatt se, aki a vett 10-es tankjában elhullik mellettem az első fél percben, vagy végig kempeli egy heavy-ben az egész kört az utolsó bokorban.(#5759) emre:
WG-nek tickettel, ORFK-nak, APEH-nek akárkinek.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
AlexWolf
senior tag
válasz kisküzdő #5745 üzenetére
Szerintem mikor Te még erotikus gondolat voltál akkor én már dolgoztam
Ennek mi köze van bármihez is?
De én ezt a vitát most zárom le, mert annyit nem ér az egész...
Na megyek artyzni egy kicsit....bár már nem tettem kb 1,5 éve, de most valahogy megjött a kedvem[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Mcray
senior tag
Bocsi az OFF-ért, de segítség kéne, mert nincs sem netem, sem bankkártyám netes rendeléshez:
Innen: [link] tudna nekem valaki vásárolni az én accountommal? 10 Eurós tétel lenne csak és telebankkal utalnám a pénzt azonnal. Djuree már segített nekem hasonlóban. Ő tudja igazolni, hogy minden ok volt. Köszi!
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
nemeth989
senior tag
Hát igen szakaszozásnak megvannak az előnyei, én 2 napja kezdetem el pár ismerőssel 3-mas type és T8-as szakaszokat, ez a 2 nap alatt összejött 2 milla kredit, meg az effi is elég emberesen elkezdett nőni. Szakaszozásnak megvannak az előnyei, type 3-masunkkal nem egy olyan csatánk volt, hol az ellenfél csapatának több mint 50%-át mi lőttük ki. Egy 3-mas szakasz is, ahol nem bambák vannak, eléggé befolyásolni tudja a csata kimenetelét.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz Antonius1978 #5596 üzenetére
A valasz roppant egyszeru. Az osszes legenysegen 100%-os camo es ha bokorban alsz loves nelkul akkor max 50 meterrol latnak meg, lehet az batmilyen tank. Ez ervenyes szinte az osszes scoutra(kisebekre legalabb is).
Miert?????
-
atis123
tag
válasz AlexWolf #5767 üzenetére
Ugye, hogy ez az arty gyűlölet meghozza hozzá a kedvet? Amúgy azt is megértem, akit idegesít hogy épp azon van, hogy ne lógjon ki semmije a fedezék mögül, erre fejbekólintják valahonnan a pálya túlvégéről. de ahogy linkelték is, ennek ez a lényege a Panzer 2000-es akár 40 km-ről lő ki, ahogy a videóban mondják, eltakarít, mielőtt fogalmad lenne róla, hogy ki talált el....
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
munnergep
senior tag
Tegnapelőtt 60 feletti wr, tegnap 20, ma csak bukta
Csak tudnám, hogy mi a fenétől függ...[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
emre
veterán
Gyerekek KV4-en a 107 zis6 löveggel nagyon gáz lenne?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz Bingisz #5778 üzenetére
Köszi!
Csak mert a 122-es szerintem épp úgy pattog T9 és felette. Akkor meg ez pontosabb valamivel.
Amúgy kicsit olyan bunker jellege van ennek a gépnek. Szóval ha odajönnek hozzám akkor lehet küzdeni, dehogy én odaérjek valahova. És még elég sok xp kell mindenhez hogy használható legyen.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Macka
veterán
Valamit nem értek:
Mondjuk a Hummelnél sebzésnél egy 1000 körüli érték van, akkor miért sebzek vele állandóan 300 körül???
-
smisa
őstag
Nekem ellenkezik az elveimmel olyan dologért üzleti jellegű hasznot húzni, amit alapvetően én egy szórakoztató rekreációs tevékenységként végeztem. - a 15k gold ? nekem nem szórakoztató rekreációs tevékenység a pénz fizetés
Azokba az accok-ba az a rengeteg tank, nem meló szinten beleölt idővel került be, hanem szórakozással. - hát azért ezzel is vitatkoznék de hagyjuk - régen több öröm és bodogság vot
Tehát az én szememben pénzért árulni egy ilyen account-ot a gerinctelenség netovábbja. - Szerintem meg az a gerinctelenség netovábbja, hogy más emberek dolgába beleszólsz tisztán csak írigységből mint kis hazánkban ez szokás - nehogy má neki jobb legyen
Majd lesz valami max ott rohad meg mint más játék acc. az a baj hogy szerintem Te az elmúlt max 1 évben kezdtél játszani és nem tudod i volt itt régeben szinte mi kértünk elnézést ha elrontottunk egy támadást.... ha még is régebben kezded akkor sorry
Részemről lezárva a téma
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Mit kéne irigyeljek szerinted?
Tényleg nem játszom egy éve. Abban igazad lehet, hogy régen kevesebben játszottak és igényesebb volt az állomány, igazából ezt még irigylem is kicsit, hogy azt már én nem tapasztaltam meg, de szerintem te nem erre gondolsz.
Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy egy gerinctelen féreg aki pénzért akarja elpasszolni, ha már nem jelent számára továbbra szórakozást..."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Remus389
veterán
íme egy 9 killes T1 Heavy
-
Bobyjack
senior tag
Végre nem egyedül játszottam és elég jól is ment tegnap. Szakaszban tényleg sokkal-sokkal egyszerűbb jó eredményeket elérni. Persze a szakasztársaknak értelmesnek kell lenniük.
BTW elég vicces volt tegnap, egyik pillanatról a másikra szó nélkül kiraktak a -HHR-ből. Megjegyzem teljesen jogosan, mert nem is emlékszem mikor voltam utoljára CW-n. Úgy igazán játszani sem volt időm rendesen, nemhogy CW gyakorlóval/arra várakozással töltsek el órákat a szorgalmi időszak alatt. Pont tegnap kértem vissza a TS címet, hogy na most majd én megmutatom, de ebből már nem lesz semmi...
Az érdekes amúgy az volt, hogy a csatákban már nem volt a nevem mellett a klán neve, de a részletes csatajelentésben még órákig ugyanúgy a nevem mellé rakta mint régen. Fura, hogy a játék egyes dolgokban rögtön reagál, egyes dolgokban meg milyen késleltetéssel dolgozik. Kíváncsi lennék Szergejék hogyan programozták ilyenre ezt a játékot.
-
Remus389
veterán
M6 milyen, most akciós látom, érdemes lecserélni a T1 heavy-t rá
gondolom jó, de lehet vele olyan jól keresni mint a T1-gyel?
-
Scheffer
tag
***HUNS - Underdogs videók***
Újabb tankokra lehet szavazni. Nagy igény mutatkozott a tier 10-es gépek bemutatására, ezért a wotinfo.hu oldalon le lehet adni a szavazataitokat.
Választható tankok: BatChat., 121, AMX50FOCH155 és Object 268.
A szavazatokat jövőhét szerdáig lehet leadni.
HUNS - Underdogs bemutatóvideók című topic a hivatalos EU fórumon.
Kieg.: A hivatalos EU fórumhoz nem kell külön regisztrálni. A WoT-os adatokkal be lehet lépni. Az első hozzászólásban összegyűjtöttük az eddigi videóinkat, és a spoilert lenyitva le is játszhatóak.
-
bozont
veterán
válasz Remus389 #5790 üzenetére
Szerintem a T1 sokkal jobb, én legalább is jobban szerettem. De azért egész jó az M6 is, de azt nem tartottam meg (sajnos nem figyeltem és ma adtam el, az akció miatt 200k mínusz ), míg a T1 az marad a garázsban. Mondják hogy pattogós, de golddal boldog - boldogtalan átlövi még a lövegpajzsot is. Lehet annyit keresni vele mint a T1-gyel, de könnyebb vele mínuszos kört menni.
Viszont a T29 elég kellemesnek tűnik, igaz csak egy kört mentem vele stock-ként, de jól bírja a strapát.
(#5794) Veatta
Megint? Én sosem találkoztam vele. Nem lehet hogy a magyar nyelv esetén jön elő csak? Én angolul játszom a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Veatta
aktív tag
Szvsz ennek nincs köze a nyelvhez.
Volt egy időszak amikor szinte "random" dobálta a sniper plecsnit, akkor javították is elmondásuk szerint. Akkor ticketeltem is párszor de csak a sablon válaszok jöttek. Majd később ismerték be (patch notes), (semmi hivatalos )hogy tényleg bugos volt. -
nyunyu
félisten
válasz Remus389 #5790 üzenetére
M6 ugyanolyan stilusban tolhato, mint a T1HT, de sokkal pontosabban lo (0.43 helyett 0.38), meg a lenyegesen nagyobb pen (128 helyett 160) miatt kevesbe pattog az ellenfelekrol.
Igy aranyaiban tobb sebzest bir bevinni -> tobb love.Pancelzata viszont alig jobb, igy a sajat tierje veszelyesebb ra, mint a T1HT-re.
Torony alatti fuggoleges sav ugyanakkora weakspot, 100 koruli pennel is atloheto...
Oldala meg ugyanugy papir, mint az elodjenek.(Napi extrem: 3k sebzes T1HT-vel
M6-tal lenyegesen egyszerubb lett volna, mert az 300-350 meterrol is eltalalja az ellenfeleket, mig a T1HT-vel ilyen tavolsagrol csak minden harmadik loves ert valamit, igy golyoszorot jatszottam.)[szerk:]Minuszos kor M6-tal? Azt meg hogy csinaltad?
[ Szerkesztve ]
-
Tiszteletes
aktív tag
Kedves fórumtársak! Kérem jelezzétek, haT5-T8-ig bezárólag egy közepes képességekkel rendelkező játékosra igényt tartanátok, mert randomba kizárólag a prémiumjátékosok ellen beteendő töltelék közé sorsol az MM, és abban a bosszúságon kívül nem sok minden fér bele. Nick: DanyA9 Előre is köszönöm.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
nyunyu
félisten
Gondoltam futok M6-tal egy gyors duplat:
ReplayGyors szamolas:
T1HT-vel kaptam 2913 sebzes+13 spotra 34939 penzt (+80% bonusz nelkul), az 11.94 credit/dmg, sajat HP kiosztasakor 660*11.94=7880 credit.
M6-tal 3802+680-ra 42341-et, ez csak 9.44 credit/dmg. 870HP-vel szamolva 8218 penz.
Nyilvan nem ilyen egyszeru a kapott love keplete, de kozelitesnek megteszi.Tovabbra is tartom, hogy az M6-tal sem nehez jol keresni.
Mivel nekem a T1HT pontatlan golyoszoroja nem jon be, igy event utan csak az M6 marad a garazsban.
-
myckey
veterán
válasz Tiszteletes #5798 üzenetére
már megint a csunya prémium csíterek...
pfej!
fene a pofájukatnyunyu
na az szép sebzés,TR6-ban -pláne-
Grat[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest