-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Túl az IS3/KV4 "felszerelésén", melyik utóddal érdemesebb kezdeni? Igazából az ST-I vagy közelebb, vagy érdemesebb lenne inkább az IS3 utódra utazni?
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
h1mpi
félisten
Legalább foglalkozik a WG a játékélmény fokozásával [link] Lehet az AW komolyan vett el usereket...
(#108001) CirrMee: az STI fullosan szerintem nagyon OP tier9-ben, igaz nincs meg, de tesztszerveren mindig nyomok vele 10-15 kört és még a gold spammban is jól teljesít a páncélja. A kedvenc storym az volt vele, amikor találtam egy AFK STI-t a SP-vel és nem volt már goldom. Kicsit be volt forgatva és úgy állt ott, mivel nem tudtam közel menni hozzá messziről próbáltam sebezni. Hiába
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Enzolord
addikt
Action X-szel mi a bánatot tudok csinálni, hogy ne lőjék el a tetves lőszerrekeszem??
Csatánként minimum 1x ellövik, de van, hogy 2x is.. Biztonságos elhelyezést kapott a töltő.. De így isLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Jolet
őstag
válasz Enzolord #107998 üzenetére
Nekem a hetesen kívül tetszik mind bár a végén már az is élvezhető volt
Hát nem egy első vonalas tank egyik se de ha kialakult a front lehet úgy helyezkedni hogy csipegesd őket
Az ágyú átlagos sokszor menet közben még pontosabb is vagy gyakran volt mákomWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
rlazol
veterán
köszönöm a laprugós válaszokat.
erre vki?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Mit csináltak a Super Pershinggel? Mintha sokat javult volna, mobilisebbnek, gyorsabbnak is tűnik, meg mintha az ágyúja is megtáltosodott volna.
(#108008) rlazol: SPIC-re ezeket szokták tenni: [link] (equipment tab)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
h1mpi
félisten
Az mitől lehet, hogy az Aslains modpack runtime error-al nem indul? Valaki találkozott már ilyennel?
-
GeneraL_XTX
veterán
Az FCM50t a legjobban kereső prémium tank a játékban jól tudom ugye?
Mert most összehasonlítottam a haverral az M56 Scorpion és az FCM keresetét, és ugyanannyi sebzésnél (2400hp) nyertes csata esetén pont 10k-val keresett csak kevesebbet a Scorpion, mint a francia társa.
Szerintem ez nem is rossz ahhoz képest, hogy a Scorpion ha jól számoltam kb 6k-ba kerül, tehát fele annyiba mint a nagy 8as.
-
senior tag
válasz rlazol #108008 üzenetére
Melyik ágyúval használod?
Az egylövetű kicsit pontosabb és gyorsabban is céloz, nekem az van fent, de így sem egy mesterlövész.
Csajok ülnek a tankban + coated optics + venti + álcaháló a felszerelés, szóval nem tudom hogy javít-e valamit a célzásgyorsító.
szerk: ha jól látom rámegy a vert. stab is, inkább azt válaszd ha ki akarod próbálni[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
vhw
addikt
válasz ollie #108009 üzenetére
Hát... szerintem inkább a páncélja válik egyre gyengébbé... ahhoz képest, hogy spaced armor - egy IS3-nak nagyobb troll az oldala, mint ennek, aminek ez lenne a legnagyobb "feature"-je.
7-8-as tankok is gyakran autoaim átlőnek mindenféle gyengepontos célozgatás nélkül."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
jr1994
addikt
Kipróbáltam a SU-101-et az új ágyúval, ég szerintem sokkal jobb mint a középsővel.
(#108008) rlazol: persze, táras tankokon gyakran jól jön.
(#108009) ollie: most hogy mondod mentem vele egyet hátha. Hát nem. Ha 1000 goldot kapnék érte akkor is eladnám.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
válasz Chris0321 #108015 üzenetére
Nekem is a kezdetek óta, mióta komolyabban WoT-ozok és soha nem volt ilyen hiba, lehet a win10 vacakol
Más: Végre sikerült megszereznem a tank ászt a Skoda T-25-el csak nem merem betenni ide, nehogy OFF legyen 1800 dmg+5 kill és a végén 100 hp-val nyertem egyedül 3 tomato ellen, akik foglalták a bázisunk
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Köszi a megfejtéseket, Dugom, és imádkozok.. Olyan, mint a szerelmi életem..
Na mind1, megpróbálom ésszel tolni, bár nem lesz 1xű!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
fradi81
veterán
válasz GeneraL_XTX #108012 üzenetére
Az egyik legjobb prémtank sztem, de kredit szempontból vannak nála jobbak ahogy a kollégák keresetét hallgattam szakaszozás közben jgtig köztudottan az egyik legjobban fizető, szerintem az SP meg type59 is jobban adja.
moto g72, Ninebot d28e
-
Télapó_
tag
AMX CDC-be miket pakoljak? Töltésgyorsító stb.....?
Legénységnek milyen képességek ajánlottak?Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
jr1994
addikt
válasz Télapó_ #108026 üzenetére
Valami ilyesmit javaslok.
Kifejlesztettem a 9-es obj 430 II-n a D-54 ágyút és azzal a lendülettel nekiestem a T-54-nek, hát visszajöttek a T-34-2 féle rémálmok még így sem lesz sétagalopp kifejleszteni a jobbféle top ágyút.
(#108029) Télapó_: köszi jó pár van közte ami küldetésekről lett meg
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg több ágon is elértem a következő Tier-t. Az egyik a 110E5 amihez a mostani állás szerint némi freeXP-t is fel kellene használnom. Az első 10-es tankom lesz és jókat hallottam róla a buff óta. A másik ágon a T10 vált elérhetővé. A kérdés, hogy a T10 milyen az IS3-hoz viszonyítva van olyan jó vele a játék? Az IS3-mat nagyon szeretem viszont az M103-ról ez nem mondható el. A kérdés melyiket vegyem meg előbb? Egyszerre csak egy megy sajnos jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap körülbelül 17:00-tól a pingem az egekben van. 80-90 között mozog de néha 120-ra is felmegy. Ez másnál is változott vagy csak nálam jelentkezett ilyen probléma?
Mindkét szerveren ugyan az a helyzet.[ Szerkesztve ]
LG G3
-
Warton
őstag
TD-15: Mission accomplished!!!
A közepes és a nehéz tankos küldetés csak félig lett meg, de valószínűleg nem nagyon fogom őket elővenni most egy jódarabig.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg már resetelt itt account-ot írjon már nekem egy privit, legyen kedves. Köszönöm!
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
po1son
addikt
válasz GeneraL_XTX #107952 üzenetére
Nem csodálom, hogy megvetted rá mert egy nagy szenvedés az alapágyúval játszani.... Ha 8-9es csatába dob be, akkor sok esetbe kevés vagy nagyon modult kell célozni, ha saját tier akkor meg tomato team...
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest