Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Smutz #48514 üzenetére

    Smutz nem bántásként:
    ÁTLAG!!!! Az egyik csatában nincs, a másikban 5-5. Átlagra így 5 jön ki. Ami 2-3 arty oldalanként maximum. Ez két csata átlaga alapján a két szélső érték figyelembe vételével. Azért napi több százezer csatára hidd el kijön az ÁTLAG

    Illetve azt nem értem miért kell feleslegesen sírni egy jármű miatt. Érdekes módon sokkal kevesebben sírnak egy FVB TD és "WTF" E100 miatt. Pedig az még könnyebben beléd lő, mint az arty. Ez semmi más, mint ami a gold lőszer miatt van. Csak és kizárólag kifogás. Ha annyira szemét dolog az arty, meg mennyire aljas, hogy egy lövéssel kiszed bárkit, akkor miért nem használják a sírók is. JA, hogy az úgy már nem buli, hogy a csaták többségében 300-1300 sebzéssel kell beérni, ha egyszer meglátnak, akkor egyből halott vagy és nincs "szájdszkríper", meg beforgatom az elejét stb.

    Feleslegesen kár idegesíteni magunkat. Csak egy akadály, mint a másik 14 jármű a győzelem felé.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák