Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz h1mpi #241256 üzenetére

    Az mit ti ninja nerfnek gondoltok az valojaban a meta valtozasa ami miatt az adott tank gyengebben fog tudni teljesiteni vagy power creep.

    A Skorpion G-t szoktatok felhozni peldanak ami nekem is megvan miota a jatekba kerult es van vele majdnem 1k csatam. Az en Skorpionom biztos nem nerfelte a WG ugy, ahogy ti gondoljatok.

    Ami miatt a Skorpion gyengult az az uj tankok, meg anno a repesz meta amikor Paradicsom Peti minden tankjaba repesz loszer pakolt mert az "occso es mindig sebez". Valamint egyre tobb agyonpancelozott tank kerult a jatekba meg ha visszaemlekeztek akkor a kerekes gec*k elegge agyonvagtak a jatekelmenyt a kemperek szamara, mert gyakorlalilag csata indulasa utan 10 mp-el mar kaptak a spotot.

    Ha lenne toke a WG-nek akkor siman megvaltoztatnak az EULA-t vagy minek hivjak es balanszolnanak a prem tankokon is, ahogy az orosz szerveren is tettek.

    A BZ nem tesz jot a metanak, jobb a pancelja mint a tier X tech tree kinai BZ-nek, nevetseges.

    Az agyuja meg snapshotokat tud loni azzal az alfaval. :C

    Nekem megvan a BZ, farmoltam is vele 10 milliokat karacsony alatt de nem hoborognek ha a WG reszelne a statjain.

    Mas:
    Tegnap megvettem a Caliban-ra az uj 3D skin-t, mert jol nez ki. Ugyhogy akkor mar gurultam is vele parat, miert ne? Hiba volt, ha a BZ-176 tultolt akkor ez a merleg masik nyelve. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák