Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz AlexHerceg #128611 üzenetére

    1. ebben a játékban van hogy olyan béna az 50k csatás 8 skilles tankban ülő játékos, hogy egy értelmes ellenfél a 80%-os legénységű stock tankjával lealázza! (jó, kicsit eltúlzott példa, de ez a lényeg)
    2. a játék öröméért kosárlabdázók csapatában is ugyanolyan arányban vannak NBA játékosok, mint az ellenfélnél.
    3. ezt a játékot nem lehet megtanulni csak a csatákból. Amúgy, elég sok mindent meglehet, térképeket, saját tankot kitapasztalni, de a tankok gyenge pontjainak utána kell járni (tanks.gg), az egyéb játékban nem elérhető praktikákat (pl hogy skillezd a legénységet stb.), csak utánaolvasással lehet elsajátítani. Ezt a játékosok nagy része sosem fogja megtenni, akkor sem ha nem kellene Bolttal is versenyt futniuk (néha, mert bőven nincs minden csatában kék/lila játékos, főleg nem több, és főleg nem tier8 alatt).

    A skill alapú ligák témáját nem akarom ragozni, már kitárgyaltuk, és úgysem fog senki sem változtatni a véleményén. De arra, hogy milyen szar lenne ha kevesebbet lehetne sebezni: CW-n is simán 2000 alatt van az átlagsebzésem, mégis szeretek igazi csapatban játszani :U

    (#128635) wwenigma: esetleg az igazi unikum játékos átlátja, hogy nem kell mindenáron lehozni egy oldalt! Az unikum játékos figyelembe veszi az ellenfél és a saját csapat erejét, és ha alapból látszik hogy esélytelen a "szokásos hely" - ez már alapvetően a gyenge játékosok szövege, a szokásos hely ahova menni KELL - akkor nem megy oda feleslegesen meghalni. Legjobb példa minap Tundrán, saját csapatban 4 db IS7, ellenfélnél csupa med, az IS7-ek elmentek az 1-esre a "heavy oldalra", persze ott nem jött szembe velük senki, közben a csapatot letolták, végül pedig a ruszkikból is csemegéztek egy jót. Ja és ha akartok látni egy csatát amiben tökéletesen látszik, miért unikum egy unikum, íme Orzanel 1 vs 9 Kolobanov medálos csatája.

    Mindeközben: első Pool medálom :)

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák