-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz galervin93 #128397 üzenetére
Manapság nem sok olyan spottert látok, akik azt tennék, amire valók.
Ma is volt vagy 10 csatám, amiben előre szaladt a piroska lihtunk megdögleni, aztán engem zavartak volna spotloni e-25-el...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz grizlisandor #128400 üzenetére
Sértődött játékosok árulása (életben maradt csapattársak helyzetének valós közvetítése az ellenfél felé), inzultusok, spam-ek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Remus389
veterán
válasz SoulReaver #128401 üzenetére
Igen a tapasztalatlan jatekosok igy vannak a lightokkal.
Nem igazan tudjak hasznalni, nem ertik miert ilyen gyenge, de kozbe nem is az a cel hogy sebzest vigyenek be, hanem hogy spottoljanak. Az hogy loni is lehet vele, szinte masodlagos, vagy onvedelmi celbol.
Regen en is ilyen voltam, eloreszaladtam megdogleni, leduplaztam, kaptam valamennyi XP-t, csak hogy haladjak az adott agon.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem a Hetzer típusú verdára de alig akar menni kb 8-10 KM/H sebességgel vánszorog a vége kb 40-nél van.Most nézem valami bünti van a Tűzerő a Mobilitás és a Felderítésben,Valaki segítsen mit kell tennem hogy ne legyen büntetés.Köszi előre is...
-
válasz Medvelászló #128405 üzenetére
50%-os legénységed van?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Medvelászló #128407 üzenetére
Akkor azért lassú. Meg gondolom mindenből az alap van (motor, lánc, stb).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fradi81
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Medvelászló #128409 üzenetére
ki tudod oket kepezni 75 vagy 100%ra, messze akkor se fogsz latni de azert jobb lesz
ezust ill aranypenzertyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Játszol a játékkal, és minden csata után a legénység is kap XP-t. Teljesen új legénységet tettél bele a tankba, vagy áthoztad az előzőből? Mert utóbbi esetben büntit kapnak, ha nem képzed át őket.
-
po1son
addikt
válasz galervin93 #128397 üzenetére
Egyértelműen ennek a tanknak a passzív spot fekszik... Ha full t10be dob be és jó pályát kapok és a csapat sem bot, akkor 1 percen belül 3k spot dmg vagy több. Talán ezeken a pályákon a legkönnyebb megcsinálni a spot küldetést Lakeville F4, Malinovka E5 szigorúan bokorba és rögtön pálya kezdés legelején indulás. Persze az is fontos, hogy jó legyen a spawn és az ellenfél scout ne köpjön a levesünkbe. Viszont ezeken a pályákon tényleg gyerekjáték megcsinálni a küldetéseket. Semmi extrém SUPER UNIQUM tudást nem igényel.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #128379 üzenetére
1390 nem fos. Van aki tudja használni van aki nem. Nem ajánlott mindenkinek. Ez egy ninja tank, tudni kell olvasni a szituációt és jókor lenni jó helyen. Nekem hasonló sebzésátlagom volt a 1390-nel és ltwt-vel is. Viszont spotom egyértelműen a 1390-nel volt több. Volt már vele 12 ezer spotos köröm is. Az biztos, hogy ha lt-15-ös küldetést kéne megcsinálnom én magamnak a 1390-t választanám.
Ha sebzésre mész akkor igényli a goldot, de az ltwt ugyanúgy. És egyébként is egy tank jóságát nem a prém lőszer igénye szokta meghatározni, kivéve ha farmolásra van.
Egyébként vicces, hogy light tankoknál sebzésátlagot és ágyúpontosságot hasonlítgatsz mikor tök nem erről kéne szólnia ennek a tankosztálynak. -
jagada
addikt
Hetzer:
"egyedül a torony szorul korszerűsítésre"
Vicces vagyMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Tarill
őstag
mit tudok csinálni ha normál csatában saját csapattárs többször belémlőtt majd kilőtt? amx 30-al voltam, grile 15 volt a fasszopó, shot shot majd haltam, kb 300 méterre volt tőlem 0 kontakt volt közünk előtte. replay le van mentve.
-
Gyuri27
félisten
-
jano_77
nagyúr
Azt gondoltam, hogy EZZEL a tankkal sosem lesz meg az ÁSZ, mert többnyire a ZUNICUMok tolják vele, nem is rosszul. De ma végre beadta egy egészen jól sikerült csatát követően, amikor sajnos a Top Gun nem lett meg és hála a haverom balfaszságának - belecsúszott a tóba középen - a 8 killes küldetés sem, pedig nagyon reménykedtem benne. Én megtettem mindent.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Tarill
őstag
válasz SoulReaver #128419 üzenetére
bekékült csak mire meghaltam
-
gunga2004
csendes tag
Valaki tudna mondani ötletet hogy mien felszerelést rakjak a T25/2-re.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
botmeter
utso 159 csata 57,23%
utso 195 csata 52,82%jól latszik h jól beszivatott a multkori coporoller, de szerencsere kepes voltam leallni, most meg visszaadta nagyjából. vagyis biztos mert nem annyira az op tankjaimmal mentem, pl a buzernyak kv85-el eroltettem a jatekot h meglegyen az xp a med agra is igy végre eladhattam a pi**aba azt a xart. mekkora megkonyebbules
bar az is se lesz leanyalom, minden xart ujra ki kell fejleszteni hozza, semmit nem birt orokolni meg rádiót se
tiger2vel meg mentem par szerencses kort igy meg is lett a normalis torony ra, hala a duplaxp akciónak
vk3601 legenyseget raktam bele 3skill, igy egyenlore az a tank pihen, ha picit jobb penje lenne a nagyobb agyujanak akkor ujrakezdenem vmmikor.
ja meg meg azon gondolkodtam h az egy szem csajt ne indítsam-e el a grille agan, mire odaer gondolom meglesz mind es addig is csak fejlodne vagy kinek milyen tankokban vannak? sokaknal hallottam bc25os legénységként[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
po1son
addikt
válasz Gyuri27 #128418 üzenetére
Van még pár pálya, amin lehet jól passive spotolni, de abban tényleg igazad van, hogy aránylag a legtöbb pálya nem alkalmas ilyen játékstílusra, ha ezt annak lehet nevezni.
Egyébként ha jó pályát kapsz, akkor írjad be még kezdés előtt a csapatnak, hogy mit fogsz spotolni. Szinte biztos, hogy páran segítenek és gyűlni fog az a spotdmg. Amit kettő pályát beírtam és spot pontokat ott nagyon könnyű megcsinálni obj260as küldetéseket is, amik a legnehezebbek a játékba. Minimum 10.000-15.000 hp-t spotolsz tier10be a meccs kezdéstől számított 15-20 sec között. Ha tűz alatt van az ellenfél, akkor nem kapsz blind lövést az első percben, mert inkább a meneküléssel fog foglalkozni.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
notika77
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #128424 üzenetére
Ha magyar volt nem sok értelme van. Napokkal ezelőtt banoltak, majd minden magyar klánból (persze kb. csak 20-at néztem meg, amiket ismertem és még párat, amit a kereső dobott a magyar szóra) legalább 1 embert csalásért és csak egynél láttam/tudom, hogy azóta kirúgták az illetőket!
Egy klánból rúgták ki a csalókat, a többiben le sem szarják![ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz kchryss #128415 üzenetére
Persze spotra tökéletes ,de ahogyan lentebb a kolléga írta nem egy álom tank ami mindenkinek jó ! Persze brutál cammo+gyors ,de hiába ha egy kezemen meg tudom számolni azon mapok számát ahol ezt ki lehet használni .Szóval elég vicces lenne nem figyelembe venni az ágyút mikor ezt a tankosztályt nézzük.A T54Ltwt pedig egy hibrid med-light tank amit akár sebzésre is könnyen lehet használni ,de ezt te is tudod mert nem véletlen első cw tank.Aztán ugye ott van a RU is ami a második legjobban preferált tank , mert ott is a jó látótáv mellé iszonyat jó ágyút raktak. Randomra és cw.-re sem azt húznám elsőnek az biztos. Egyetlen előnye , hogy ebből lehet csak kihúzni a BC-t ami miatt tényleg megéri .
Tudod a WN8-at csak spottal nem lehet összehozni és bár nem vagyok E-pénisz huszár nem full goldal tolom ,de mégis figyelek rá , hogy sebzésem is legyen egy light tankal . Inkább minthogy accot vegyek amin jó statok vannak
Mikrofonod van már ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #128429 üzenetére
Igaz még kevés csatám van a 1390-el, de azért kicsit vitába szállnék Veled - pedig tudod, hogy csíplek - mert szerintem nem csak a 12t jó azon a vonalon (ELC-t szándékosan nem mondtam, mert szerintem meg az nem jó ), hanem az utána jövő 1375 és eddig a 1390 is annak tartom. Lehet ezekkel sebezni nem is rosszul, csak nyilván nem szemből és nem a böszme vasakat kell. De ezt Te is tudod jól. Szal nem rossz tank, csak max nem adtál neki elegendő időt, hogy megszokd vagy nem is akartad megszokni!?
Nekem mindenesetre eddig tetszetős és nem érzem úgy, hogy szenvedős lesz kihúzni mindkét medet."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
tigris kettonel felmerult bennem h amig nincs kifejlesztve a magas pen-es 3ik agyu addig lehet erdemes lenne fenthagyni a 88as tigrincsagyut a magas dpm miatt, neztem videot is ahol említést tettek rola, nektek mi a velemenyetek? igazabol videon meg az is volt h van aki végleg meghagyja a kezdo agyut rajta, de az e75nel viszont nem art ha lesz tapasztalat olyannal ami lassan tolt.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
po1son
addikt
válasz BÁ Nutrition #128432 üzenetére
Ha a L/68-ra gondolsz én azt tanácsolom, hogy ne fejlesszed ki, mert xp pazarlás. Ha még 15.000-20.000 között lenne, akkor azt mondám megéri, de ez a ágyú a jövőben nem fog kelleni neked és a tiger 2őt nem fogod megtartani.
A 200as átütés elég tier 8-9-be, ha meg valami olyan jön szembe amit nem ütsz be, akkor gold. Viszont a free xp-t gyűjtsed, mert e75nél lesz bőven fejlesztgetni való.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
fradi81
veterán
Ha a 3-ból csal az L/68 nincs kifejlesztve, akkor használd azzal amelyik szimpatikusabb. Viszont a 3. ágyú kötelező a tigris 2-re ha megtartós lesz, nem az E75 miatt kell. Arra olyan 100K free xp-t gyűjts össze hogy a 10-es ágyúval kezdhesd, addig gyakorolj ezzel szerintem.
moto g72, Ninebot d28e
-
lacibacsi
addikt
Én teszten mentem pár kört mindhárom ágyúval. Amikor most megvettem a tankot, nem volt kérdés, hogy kifejlesszem-e a legnagyobb ágyút... IGEN! Lehet, hogy a kicsivel is ki lehet húzni az E75-öt, de ha élvezni is akarod a játékot, akkor a nagy löveg kötelező.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Tarill
őstag
válasz TESCO-Zsömle #128424 üzenetére
Jó ötlet kösz
-
jozefgucci1
addikt
Berakom ide is hátha mást is érdekel a dolog.
Egy főleg Wotos játékosokból álló csoport szervez most utazást a Kubinkai és környéki tankmúzeumokba.Májusi időpont és 3-4 nap lenne , mindez szervezetten olyan 160K/Fő. ebben minden benne van a repjegy+illeték és a szállás belépőkkel .Kubinka
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Macka
veterán
válasz jano_77 #128430 üzenetére
Eddig 362 csatám van a 13 90-nel, én nagyon szeretem, de ahogy mások is írták: térképfüggő. Míg a városi pályákon a T49@trollágyú kombóval jobban el lehet boldogulni, nekem ott a 13 90 szenvedősebb.
Meg lehet kövezni, én csak golddal használom, azzal viszont ha elég volt a spotból, vagy nem alkalmas a pálya, 2-3000 dmg-t össze lehet lapátolni vele.Mindkét ágat kihúztam már vele, BC 25t már megvan, de az AMX 30 (8.5 sec reload, 260 pen, 400 dmg) is igazi vadállat, ha tudsz vigyázni rá a papírpáncél miatt.
-
ballington
addikt
Amíg az L/71-es ki nem lett fejlesztve, addig csak az L/68-al használtam. Utána szigorúan az L/71, anon a tankon az az agyú, ami ér valamit.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
grizlisandor
veterán
Klánt keresek, merre nézelődjek szerintetek?
1650 overall meg 2k+ recent wn8-am van.6-8cw/sh-t preferálom, mert a 10hez nincs még tankom.
-
jozefgucci1
addikt
válasz grizlisandor #128441 üzenetére
Gyere hozzánk .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ballington
addikt
válasz jozefgucci1 #128442 üzenetére
Mik a klán elvárások?
WoT nick nevem: iskibal[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
mcwolf79
veterán
válasz TESCO-Zsömle #128448 üzenetére
Oké, HT nem TD.
Szóval az IS-4-gyel lett meg, de sztem az E5-tel is kivitelezhető. Az utolsó kivételével az összesnél az E5-tel lett meg a HT15 küldetés.
Maus-om nincs, nem tom az mennyire használható erre. Azzal sztem az a baj, hogy úgyis töltik rá az aranyat. Emiatt az E100 is necces.
Az IS-4-re tölthetik, az sem viszi át a tornyát.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest