Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Kérdés: Francia, Amerikai vagy a Brit BB ágnak állnátok neki, ha ma kellene?
    Japánt kezdtem el tolni, de rájöttem, hogy elég érdektelen. Tekintve, hogy meg van a Musashi így nem nagyon van (egyenlőre) szükségem Yamato-ra. Nagato-ig elvittem az ágat, az mondjuk nagyon bejött a 2.0-s sigma miatt. Szeretem a pontos hajókat (ki nem?). Kii-m meg van Amagi helyett szóval... Izumo meg amúgy sem cél (még buff után sem).
    Kurfurst, Hindi és a Moskva van meg.
    Most elgondolkodtam, hogy lehet inkább valamelyik másik BB ágat kezdem el tolni, ami azért sokkal egyedibb és másabb mint amik már megvannak. Sok Reput, Conq. látok T10-ben, talán a Montana már nem olyan gyakori mint volt. De nem tudok dönteni. Mind a 3 vonalon vannak jó és fun hajók.
    Azt tudni kell, hogy azért nem mindegy a sorrend mert elég kevés időm van játszani (1 év alatt játszottam összesen 1500 meccset (500 coop az elején, és 1k random). Ezért hezitálok annyira, mert creditben nagyon nem mindegy (xp még hagyján) mire költögetek 10 millákat :D Nincs kedvem egymás után játszani a Musashival csak a credit grind miatt. Profilom ha kell és esetleg segít... :R

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák