- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
sith7
nagyúr
Munkatársam tegnap megkapta a hajót + a steel - t
Elég gyors volt a support -
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #36903 üzenetére
de ... mondtam, ... töbször is, de nem akar
és létező személy, tettem be képet is valamelyik csatájáról, és ő is a BIF - ben van, szinte napi szinten tolja
-
GeneraL_XTX
veterán
tudtok valami olyan magyar klánt, ahol csak úgy el lehet lenni, nincs kötelező együtt játszás meg kötelező teamspeak meg ilyenek? wot-ban van ilyen kifejezetten ph-s klán pl.
-
félisten
válasz GeneraL_XTX #36905 üzenetére
Az összefoglalóban találsz egyet.
-
olivera88
veterán
válasz GeneraL_XTX #36905 üzenetére
Addig olvastam h nincs kötelező TS...
Máskülönben ajánlottam volna a mi klanunkat.
Igaz vannak nálunk is páran akik nem járnak fel.
Volt olyan akit még sose láttam fent 5 hónap alatt.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz olivera88 #36907 üzenetére
Sokszor van az, hogy csak magamban akarok játszani, pl sokszor nyomom bent munkahelyen is, laptopról, de ott se fér bele, hogy másokkal beszéljek állandóan. Ha szakaszozás van nyilván használja az ember, de ha csak játszani akar sosem értettem miért kötelező fent lenni.
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Na megvan a Black.
Nem rossz sőt igazán OP.TBW
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36906 üzenetére
Már nem, de attól még lehet jelentkezni.
GeneraL_XTX: Born in Fire névre keress rá és jelenkezz, ha érdekel. Semmilyen elvárás nincs csak a bónuszok miatt csináltuk. Cserébe te se várj semmi. (CB meg ilyesmi).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36911 üzenetére
OP-nak meg semmiképp sem nevezném.
-
tbw
aktív tag
Szeretek DDzni, meg szerintem szép is.
Nem OP. Azért a smoke radar kombó szerintem elég jó.
Ágyúra fejlesztettem, radarhosszabbítóval, a 25 seces radar alatt azért le lehet nullázni pár DD-t.
Csak ügyesen kell használni ugye a radar meta miatt.TBW
-
Rém
tag
Miért nem ajánlott? A Flint jobb választás lenne a steel elköltésére? Vagy az sem?
-
félisten
Nem merném teljes szívvel ajánlani. Nagyon jó hajó, de folyamatosan T9-ben kell vele játszani, oda a füst sem védi meg, mert a limitált lőtáv miatt túl közel kell lenni a radarokhoz, és neki magának nincs radarja.
Szakaszba viszont ideális, egy Atlanta+Flint+Belfast, vagy Atlanta+Flint+Fiji, esetleg Atlanta+Flint+Sims elég undorító tud lenni
Ha van Atlantád, én nem váltanám ki. Ha nincs, és vállalod a fentieket, simán.
Szerintem gyűjtögessetek még, úgyis jönnek még steel hajók, mindenképp valamelyik T10-esre farmolnék. -
félisten
-
tbw
aktív tag
válasz olivera88 #36919 üzenetére
Kivéve hogy azok csak deep waterek.
Ezek lehet retek lassúak, de észrevenni sem lehet őket hamar.
Még elgondolkoztam azon hogy torpedó gyorsítást kellene rá rakni, de úgy is csak 47 csomóval mennének.
Mostani rankedre jó lesz ez a radarral meg a gyors lövéssel.
Aztán majd teszek egy próbát torpedó gyorsítással is.TBW
-
olivera88
veterán
Elhalasztják a 0.8.0 ás patchot. Január 31 az új időpont.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz olivera88 #36921 üzenetére
Nem akar menni az a CV rÉbalansz, mi?
Pedig sokkal-kurva egyszerűbb lenne egy határozott nyomás delete gombbal...
A Starcraft fanok meg menjenek vissza RTS-ezni.
...illetve, ez már nem is rts lesz ugye.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
redzsi
senior tag
Néhány hajó buffolva lesz 0.8.0.-val:
Aigle: torpedo range 7km to 8km
Dunkuerque: main gun reload 28s to 26s
Sims: stock torpedo range 5.5km to 7km, 9.2km to 10.5km, 8500dmg to 9667dmg, torp reload 72s to 76s
Mahan: main gun reload reduce from 4s to 3,3s
Colorado: sigma 1.9 to 2.0
Kiev: repair party added to smoke generator slot
Ognevoi: repair party added to an extra slot
Nagato: main gun reload 32s to 30s
Kii: main gun reload 31s to 30s, torpedo range 6km to 10km 14600dmg to 17233dmg
Izumo: sigma 1.9 to 2.0Nagyrészt üdvözlendő, de pl ez a Kii torpedo buff egyenesen hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Jön a fire duration nerf a többi nagy cirkálóra is.
ST. Balance changes.
In update 0.8.0, fire duration on certain large cruisers has been increased from 45 to 60 seconds. This change is systemic and affects the following ships: Kronstadt, Stalingrad, Azuma and Alaska.
The excellent armor of these large cruisers created an excessive advantage in survival during long battles. With the correct positioning of the ships, the only way to deal a lot of damage to them is through setting fires. Increasing the time required to extinguish the fire for these cruisers will improve their balance compared to conventional cruisers, keeping their distinctive features: high damage from the main battery salvo, good armored citadel and large amount of hit points.
Redzsi LUL
Azonnal 10 km es torpokat a Tirpitz-re is akkor.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz redzsi #36930 üzenetére
Ezek most tényleg jó buffok. A Mahan még a végén ismét kompetitív gunboat lesz T7-ben
A Simset pedig így már tényleg megéri majd elővennem néha. Kii mókás valóban. Sajnos olyanom még épp nincs. Mutsu viszont elbírna egy dispersion buffot.
Dunkek... hááát.. ez még kevés, hogy ismét játsszak vele. Vagy nose armor buff, vagy retard booster, ezek nélkül egyszerűen nem lehet vele a francia stílussal játszani, nem tud mini Jean Bart lenni, mert nem csak a HE, de az AP is megeszi, főleg uptiered. -
KJ82
senior tag
Elvileg ez is lesz :
British battleship Hood, tier VII:
Sigma has been increased from 1.9 to 2.0;
AP fuse delay increased from 0.015 to 0.033 secondsMondjuk a Sims-nek a concealmentjét vehették volna lejjebb kicsit, soknak gondolok 6.6km-t ( ha jól emlékszem ennyi a minimum camoval meg kapitány skillel).
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #36935 üzenetére
Mondjuk csak 3 csatám van vele kb. De az alatt nem volt rossz.
-
olivera88
veterán
Jön a radar müködés változás is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na, napok óta belogoltam már végre cw-zni kicsit, míg várok, vettem egy közepes köcsögöt, Abruzzi
Ez állítólag jó hajó. Mondjuk még a múltkor nyitott Blyskát sem próbáltam. -
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #36935 üzenetére
Sztem meg az 1ik legjobb.
Am valszeg hátsó szándékkal buffolnak pár bb-t látszatintézkedésként, tán épp az elbúrt rework miatt.
Mindig minden mindegy
-
Nordic
Közösségépítő
Még ilyen meccset se mentem JB-vel.
Pedig írtó szarul indult. Broadside kapott el egy missouri meg egy Musashi, szóval kb a 4. perctől fél hp alatt voltam, így úgy voltam vele ,hogy yolo és megyek tovább előre mint a bolond, legyen gyorsan vége a meccsnek. Erre megindult a lavina kezdve a Roma-val, aki broadside-al fordult rám, nem számítva a reload boosterre. Rendesen dobogott a szívem, számomra annyira izgalmas volt. Persze rengeteget hibáztak az ellenfelek, valószínűsítem azért mert kevés hp-n voltam. Szinte mindenki broadside körözött körülöttem, hogy minden ágyúval tüzelhessenek rám, mert gondolom minél hamarabb meg akartak ölni. Hát nem jött össze
ps.: persze ilyen meccsek előtt fogyott el az összes +creditet adó zászlóm(kivéve Zulu), így azért bánom, mert ez elég szép creditet hozhatott volna pár plusz zászlóval.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #36938 üzenetére
Nah, ha a Hood szerinted szar, akkor kíváncsi leszek a "cit-evő" Ábruddzi-s élményeidre!
Tényleg!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz dokee78 #36948 üzenetére
Ennyire azért nem elavultak az összefoglalóban található buildek. Nem ez az első ilyen jelegű kérdésed és én sem dísznek csináltam, hanem, hogy legyen egy alap elképzelésetek, hogy minek van értelme. Aztán mindenki azt variál rajta amit akar, de amíg nem 19 pontos addig úgy sem tudsz nagyon mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...