- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35601 üzenetére
Hmm. Milyeb felállásal toltátok? És ők mivel?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Ami van a játékban az az automatikus kanyarodás vagy mi(amikor akadály közelébe kerülsz pl, és automatikusan elkezd kanyarodni a hajó) azt nem lehet kikapcsolni? Konkrétan most történt velem olyan hogy tökéletes szögben álltam face to face egy yamato ellen, és ez a köcsög mechanika kifordította a hajómat, aminek köszönhetően totálba lőtt broadside az enemy. Már nem az első eset, hogy ez a fos mechanika megszívat.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Nordic #35604 üzenetére
De: settings harmadik fül bal alja: Collision avoi**** system : OFF-ra...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #35606 üzenetére
Ez biztosan nem igaz, volt Stalingrad Le is ramolt, azt hittem, kiszedem időben, de elfelejtettem, hogy tankybb, mint a Yamato Kb 1000hpja volt, mikor hozzám ért.
[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
-
xxGagaxx
lelkes újonc
válasz FoxiestFox #35609 üzenetére
1400 volt youval figyeltem közelről.és szurkoltam hogy,összejöjjön.Mert ha ott bejössz középre,és visszafordulsz orral...nem lett volna vicces.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Amúgy van valami univerzális magyar Discordja a játéknak?
-
xxGagaxx
lelkes újonc
válasz FoxiestFox #35613 üzenetére
A north térképen igazából ,még mindenki keresi mi a tuti.
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #35613 üzenetére
Akart lenni egy, de nem lett belőle igazán semmi.... Főleg klánvezetők gyűjtőhelye lett volna, de az alá-szervezés hiányában csak áll párakkal benne... Meghívlak bele nézz körbe!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KJ82
senior tag
Megint megy a karácsonyi lottó a hivatalos fórumon, aki akar lehetőséget nyereményre, íratkozzon fel
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
ledgeri
nagyúr
Ilyen esetekben egy link picit segítene!
(aláírásos gépeden, hogy fut a Game?)
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Amcsi heavy cruisereknek mikortól van olyan armorja, hogy ne kapjanak citet minden kis lófing lövéstől? Vagy Mindegyik cruiser ilyen papír?
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #35626 üzenetére
Gyáhhh. Hideg végigfutott a hátamon
-
ddt500hu
veterán
Két nagyon gyatra (50k alatti) csatával 15 csata alatt 150k avg dmg. A 180k csata teljesen alap.
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #35608 üzenetére
Eddig is itt voltam, csak mivel nem volt lehetőségem játszani, így nem osztottam az észt feleslegesen.
Majdnem azt írtam, hogy nem tudtam játszani, de ez hazugság lenne, mert még mindig nem tudok.
Szerk.: ddt.: nemhiába ennél a projektnél maradtam meg. Ilyen agyhalott hajóval talán én is 15k fölé mennék átlagosan. Azt számolgatom, hogy napi 8 átlagos csatával szentestére meglehet nekem is. (KGV 115k xp-nél tartok,)
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Na hát ez se mindig működik így. Van mikor alig gyújt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
West Virginiáról milyen hírek v tapasztalatok szállingóznak?
Mindig minden mindegy
-
KJ82
senior tag
válasz cheatergs #35633 üzenetére
LittleWhiteMouse írása róla, neki eléggé megbízom a véleményében :
Szerinte csak az ágyúi a jók....
Más: ez az utolsó Royal Navy küldetéssorozat ? Vennem kell némi guinea-t ha igen.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
KJ82
senior tag
válasz sutyerák007 #35635 üzenetére
Köszönöm. Akkor még vennem kell 8-at.
-
frame>24
addikt
az utolsó ingame black friday láda:
és a nagy képen a hajósorban van a poén.
(ugye van az a jellegzetes plittyenés-hang, ha hajót nyitsz )
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ledgeri
nagyúr
Ha még nem tetted, és 40 felett jársz, akkor már rég kellett vona (van egy egyedi ajánlat 10. 250-ért!
-
KJ82
senior tag
válasz ledgeri #35638 üzenetére
Azzal együtt van 42 most. Nem mindig volt időm / energiám végigcsinálni ezeket a küldetéseket.
Néha elkezdek valami singleplayer játékot ezek helyett az online grindfestek helyett, és napokig azzal játszom. Főleg mostanában hogy már tudok olyan játékokkal játszani amikkel régebben nem. Fallout 4,újabb Tomb Raiderek, GTA 5......eddig ezekhez kevés volt a videokártya
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Nagyon jól teszed, ezek a ruszki lélekölő >málenkij robot< játékok sajnos a védjegyükké váltak.
Ráadásul minél többet hagysz ki, annál nagyobb valószínűséggel kapsz vmi random bónuszt, mikor visszatérsz, én is régóta csak a daily bónusz miatt léptem be 1 percre.
Egyik felől grindelj SU-130PM-et, itt meg a DD-t, áhh... és a War thunder, amivel mindig jövök, ezeknél csak még durvább.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #35641 üzenetére
Kösz, megnézem őket majd, bár most bevásároltam a fenti 4 cimmel az őszi Steam Sale-n. Mondjuk a legújabb Tomb Raideren is filóztam, de kevés hozzá a vas, + még elég drága is jelenleg.
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #35643 üzenetére
Én még Playstation 1-en játszottam az elsőkkel, helyenként majd kitéptem a hajam egy-egy miliméterre kiszámított ugrás 20-adjára elrontásánál. Ezekkel legalább nincs ilyen gondom, ami abszolút nem baj, tekintve hogy öregszem és spórolnom kell a hajammal
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #35645 üzenetére
Igen, de például már nekem sincs úgy kedvem cseszekedni órákig egy helyen egy játékban, mint mondjuk 20 éve volt...
Na de hogy legyen egy kis ontopic is:
Prizes #24-28 : 1 big "Secret Santa" container - donated by WG
Ez a karácsonyi fórumos lottó egyik nyereménye, ezek alapján lehet feltörni a malacperselyt rövidesen.
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #35647 üzenetére
Ez :
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest