Új hozzászólás Aktív témák

  • mikan-seijin

    csendes tag

    A következő a problémám:
    Winsows 7-esem van. Van egy szörnyenborzalmas mobilinternetem (amit böngészéssel is túlpörgetek, és már hetek óta nem töltöttem le, csoda ha le bírom majd szedni a dolgaimat), és egy TP-Link TL-WN722N wifi modulom. Találtam a közelben egy "hot-spotot", de vacakol a wifim. Rácsatlakozom, majd napokig működik, egyszercsak elmegy az internet, pingeléskor nem létező (és nem a megadott) IP címeket próbálgatja, lecsatlakozás után hetekig nem csatlakozik vissza. De más hálózatra sem és már otthon is csinált hasonlót, de nem ennyire durván (akkor csak fél napokra gágyult be meg nem volt mobilnetem). És tovább próbálkozik a csatlakozáskor mint a MAC cím alapján szűrt kódolatlan hálózatokon (biztos rossz IP címeket próbál).
    Mi lehet a gond? Volt egy régi kártyám nagyon maszek driverrel (WinXP 64bit), lehet, hogy valami megmaradt a driveréből és most azzal akad össze? Meghalt a wifim? Driverhiba? Vagy a trémobilos modem drivere direkt nem hagyja, hogy wifizzek, aztán meg azt gondolják, előfizetek a legnagyobb csomagra? :)
    Segítsetek, mert már két hétnyi elmaradásom van anime téren és borzalmas a szinkron az animaxen... (a kínálat meg még rosszabb :) )

Új hozzászólás Aktív témák