Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Nemrégiben olvastam egy cikket az XP-ről, amit azt hiszem a mostani utolsó április 9-ei frissítés kapcsán írtak, hogy végleg vége. Aztán mintha az is le lett volna írva a cikkben, hogy aki akarja még nyugodtan használja az XP-t.

    Hát ad hoc használatra lehet hogy alkalmas, a fent említett problémák esetén, de szerintem ma már napi szinten használhatatlan, mivel az új .NETtel történő fordításoknak hála, már egy rahedli program el se indul XP-n.

    Nálam a Firefox ESR is megbolondult. Egy idő után hiába állítottam vissza a régi állapotot, valahogy átkapcsolta magát teljesen észrevétlenül egy olyan "módba", hogy mindent elfelejt. Még a GUI beállításait is, sőt, sokszor még azt is, amit utólag a "módváltás" után állítottam be. Úgyhogy elegem lett és letöröltem.

    Aztán ott az Office, amiből használtam a 2010-et, egész addig, amíg el nem kezdték módszeresen elindíthatatlanná varázsolni a csudás frissítéseikkel. Akkor leszedtem és felraktam a 2007-est, az meg feszt telepítőt akar indítani, minden programindításkor.

    Valamit a legutóbbi frissítés az MSI installerekben is összebarmolt, mert kb. semmit nem tudok uninstallálni sem, ami ezzel a "fantasztikus" módszerrel települt.

    Szóval bíztam benne, hogy április közepére lesz egy tökéletesen update-elt MÉG működő XP-m, hát ezt a február-március-áprilisi kombókkal tönkrecseszték. Mondjuk öröm az ürömben, hogy ez legalább nem olyan volt, mint amikor úgy cseszték el az egészet, hogy kb. csak minden 5. program volt hajlandó elindulni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák