Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz King Unique #49745 üzenetére

    De, ha konkrétum kell, akkor itt van pl. EZ, amikor utólag magyarázkodsz, hogy nem úgy gondoltad, meg nem azt mondtad...

    Ezt az egyet akkor segítek értelmezni: A "Nem mondtam, hogy az XP-s volt a jó" csak azt jelenti, hogy "Nem mondtam, hogy az XP-s volt a jó" és nem azt, amit te mögé képzelsz, azaz, szerinted korábban kijelentettem (linkeld be kérlek ezt a kijelentést, ha szerinted igen - értem, hogy ezt te feleslegesnek érzed, de konkrétan hazugság, amit állítasz), hogy az XP-s a legjobb, aztán később ezzel a mondattal azt magyarázom, hogy de nem is és ilyet nem is állítottam.
    Valójában az történt, hogy azt állítottam: az XP-s jobb, mint a 8-as "teljes képernyős" (kivéve a keresőt), azt viszont nem, hogy az a legjobb (amit te hiszel).
    (Az, hogy ezzel a kijelentéssel (mármint, hogy melyik a jobb) ki ért egyet és ki nem, itt most irreleváns, mert ez ízlésbeli kérdés, én a magánvéleményemet írtam le, mint ahogy te is, és mindenki más is. Erről nincs és nem is lehet objektív megállapítás, mert pl. akinek rossz a szeme, remeg a keze, az a nagy szöveget/ikonokat szereti, mert azt könnyű neki kezelni, aki meg szeretne gyorsan kattintani valamire és tudja, hogy amúgy hol szokott lenni, azt csak bosszantja, ha egy lassú valami még kirajzol valamit és csak utána tud rákattintani - ez csak két konkrét példa, ne ugorj rá ezekre és kezdd boncolgatni, csak azért írtam őket, hogy ne gondolj megint mögé valamit.)

    Aztán ott van EZ is, amikor azt állítod, hogy a Kezdőképernyő / teljes képernyős Start menü szerinted nem teljes képernyős, ami megint pontatlan...

    Hogy lehet pontatlan, ha "szerintem"? :D Leírtam, hogy van egy szerintem hatalmas felesleges üres terület benne (a hasznos terület körül), így a "teljes képernyős" definíció szerintem baromság, mert ugyan elfoglalja a teljes képernyőt, ám azt nem használja ki. (Ha kirakok egy kis ikont úgy egy ablakba, hogy az ikont magába foglaló ablak a teljes képernyőt elfoglalja, de az ablakba nem tehetek több ikont, az teljes képernyős lesz? - Ha szerinted igen, nincs több kérdésem, hagyjuk a témát.)

    Pláne, hogy olyan keresési kategória nincs is a 8.X-nél, hogy programok és vezérlőpult...

    Pontosabban 8.1-nél talán nincs, de olyan nincs a közbelemben, csak 8.0, és a kettő között módosítottak a keresőn (pont ezt is, ha jól tudom).

    Viszont ez a kategóriát kell váltani állításod megint szimplán nem igaz...

    8.1-nél talán nem kell, 8.0-án viszont biztos, mert arról készült a kép.

    XP-s Start menü kereső: szerintem átbeszéltük, én leírtam már mindent arról, szerintem miért nem lesz attól "Start menü kereső", hogy onnan indítható egy program, ami egy új ablakban keres, te meg leírtad, hogy szerinted meg ettől már az lesz. (Mondjuk az is megfontolandó, hogy másnak ez nem okozott gondot, automatikusan értette, mire gondolok, csak te akadtál fenn rajta.)

    Ha azt állítod, hogy abban a pár napban egyáltalán nem használtad aktívan a fórumot és nem írtál hozzászólást, az szimplán nem igaz...

    Valóban. Azonban ilyet nem állítottam. :U Kicsit fejleszteni kellene a szövegértelmeződet, mert úgy elég nehéz társalogni, hogy valaki állít valamit, te meg mást értesz, mint amit a mondatok jelentenek.

    Plusz az meg a másik, hogy teszed az újabb Windowsokra a megjegyzéseket, de amikor valaki számonkéri, hogy pontosan miért is olyan, akkor már nem nagyon sikerül megmagyarázni és igazolni...

    Többedszerre kérem: idézd be a konkrét mondatod/szöveget, hogy átbeszélhessük, de nem vagy rá hajlandó, csak általánosságokat puffogtatsz. Így ez szimplán csak személyeskedés részedről.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák