- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Spotify
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint nemrég letöltöttem egy honlapról egy digitális tv-tuner-hez való szoftvert, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a letöltés közben a böngészőm valamiért lefagyott (Firefoxot használok), így a fájl nem töltődött le teljesen, de az asztalról (methogy oda töltötte volna le) nem tudom kitörölni ezt az exé-t, mert azt a hibát kapom, hogy a fájlt egy másik program vagy személy használja.
Természetesen el sem indul, mert nincs meg a teljes fájl, de nem is tudom törölni..
Próbáltam újraindítás után, illetve már csökkentett módban is, de akkor is használja valami, amit nem értek, hogy mi, hiszen nincs is meg az egész, és még soha nem indítottam el.
Nem hinném, hogy vírusos lenne, mert a vírusirtóm nem szólt (NOD)A gépet a rendszergazda fiókkal használom, nincs is létrehozva más felhasználó.
Hogyan tudnám azt törölni?
Ha valaki tudna egy tippet mondani, azt megköszönném.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest