Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz kívánci #16955 üzenetére

    Rossz topic, egyébként meg miért vennének ki mindent a gépből? Amúgy is, ha már veszed a géped, érdemes az XP-t is ott venni, és akkor fel is teszik neked.

    De amúgy nagyon egyszerű az egész, amint elkezded a windows telepítést, néhány rákérdezés után - automatikusan leformázódik majd a vinyó, mivel alapállapotban partícionálva sem lesz. Ezt a telepítő érzékeli, rákérdez dolgokra, majd partícionálja, leformázza. Gondod lehet azzal, ha RAID-be kötött vinyóra akarod tenni a zixpét, abban az esetben kell hozzá RAID driver, melyet vagy integrálni kell a telepítőbe, vagy floppyn, pendrive-on az arcába kell majd tolni. Ja és amúgy sem fogsz tudni más fájlrendszert választani, csak az NTFS-t, mivel gondolom nem 40GB-s vinyót teszel bele.

    Ja és nem ártana, ha kipróbálnád a dolgokat, és nem tennél fel felesleges kérdéseket. Az XP telepítése (és előtte a vinyó előkészítése) olyan egyszerű és magától értetődő (feltéve ha el szoktad olvasni a képernyőn levő kiírásokat), hogy még a kérdésedet is vicces volt olvasni.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák