Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz Oppenheimer #5479 üzenetére

    Nem vészes, teljesen használható a kijelző, azert szerintem ez a kijelző téma tul van lihegve kicsit mindenhol, marmint a felbontás. Nekem közvetlenül a lumia 820 előtt Galaxy s volt, azelőtt pedig Galaxy nexus. Elsőre mindenképpen fura volt nexus utan a Galaxy s gyengébb felbontása, es ügye a Lumia felbontása hasonlóan gyenge.. Sot, mivel nagyobb a kijelző, meg rosszabb, mint a Galaxy s.

    Engem is a kijelző tartott vissza, de az aktuális kínálatból ez volt az egyetlen olyan készülék, ami szoba jöhetett. Bővíthető memoria, cserélhető akksi, elolapi kamera es amoled - ezt egyedul ez a készülék nyujtotta, illetve amugy is Nokiát szerettem volna kipróbálni.

    Aztán elmentem L800-at es 900-at nézegetni es pont akkor érkezett meg a 820, ki sem volt rakva. A sebesség azonnal,érezhető volt a wp8 javára es kézbe véve a telefont azonnal ereztem, hogy ot szeretnem :-). Vékonyabb es jobb minőségűbb, mint a képeken, tenyleg mintha egy darab fémes cucc lenne, egybeontve.

    Nekem a kijelző, mivel csak három lépésben állítható a fényerő, elsőre döbbenetesen tulszaturaltnak es,eros fenyunek tűnt. Az is persze. De én androidon egy külön programmal mindig levettem a fenyerot, itt wp-n nincs ilyen, ez nagyon hiányzik.Szerintetek lesz ilyen vagy ez valamiért nem lehetséges? Szoval engem inkabb ez zavar, mint a felbontás. Nappal persze oké de sötétben tul sok.

    Mindenesetre a kijelző szép, nagyon fekete es nagyon élénk. Ez alapvetően nagyon klassz, de pl Google reader-nel ahol minden fekete-feher, illetve az aktuális csempe színeivel megy (apróbb betűk sokszor), nagyon erős a kontraszt a fehér es fekete között, nekem néha bántja a szemem. Illetve sötétben tul fényes es zavaró, h nem lehet a gyarinal tovább csökkenteni a fenyerot. Ezt leszámítva maga a felbontás nem zavaró, bar ketsegkivul sokkal jobb es kellemesebb egy jobb felbontas a szemnek, mint pl a Galaxy nexus. De a kijelző szep es nem foltos vagy valami.

    A Nokia navigáció illetve Nokia programok pedig nagyon klasszak.

    Remelem segített a hsz. Szoval osszessegeben a felbontás elviselhető, mert cserébe nincs más kompromisszum, legalabbis az én esetemben. A fenyerovel meg ugy vagyok, hogy hatha lesz ra alkalmazás (hozzáértők véleményét szívesen fogadom, hogy vajon lehet-e ilyet wp-re egyaltalan)

    Murphistic: nagyon koszi a valaszt es a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák