- AliExpress tapasztalatok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Microsoft Excel topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Proxmox VE
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Urak, azt szeretném megtudni, hogy meg lehet-e oldani SkyDrive alatt azt, hogy ha megosztok egy fájlt, vagy mappát a megosztás csak az adott állományra/mappára legyen érvényes. A gondom az, hogy a megosztott állományoktól/mappáktól vissza lehet lépkedni egészen a megosztott rész gyökeréig és minden megosztás böngészhetővé válik. Az is, amit az adott megosztással nem akartam publikussá tenni.
Üdv. V. Körte
-
kenyesan
csendes tag
válasz vadkörte #102 üzenetére
Szia,
Számomra nem derült ki a hozzászólásodból, hogy hogyan csináltad a megosztást. Gondolom a webes felületen, de mit választottál: a link birtokában bárki megnézheti, vagy konkrét személyre is lekorlátoztad az elérést? Nem most csináltam már az enyémet, fejből nem annyira megy. Megnézni is csak holnap este tudom, ha addig nem kapnál segítséget.
Arra határozottan emlékszem viszont, hogy nálam csak az engedélyezett cuccokkhoz lehetett hozzáférni. -
Ice&Lime
veterán
a skydrive-ot nem értem.
van egy 500MB-os videóm, amit felszeretnék tölteni rá.
ha bemegyek a metro-skydrive-ra és beválasztom a file-t azt írja, hogy nem lehet feltölteni, mert nagyobb 300MB-nál.
jó oké, akkor letöltöm a skydrive appot, felteszem, oké ott van a kedvencek között szinkronban a fiókommal, látok minden mappát. most behúzom, mint ahogy a videóban is mutatja a file-t a mappába és csak áthelyezi, de nem tölti fel. bemegyek neten a skydrive fiókomba ott meg sem jelenik, de win intézőben igen egy kis körbe nyíl ikonnal a tetején, csak áthelyezte, de nem töltötte fel a skydrive tárhelyre. ez olyan mintha nem csináltam volna semmit, mert a winyómon van rajta, de nem a skydrive tárhelyén, most ilyenkor mi van? -
Speeedfire
félisten
Van erre valami megoldás?
Vagy most várjam meg míg azt a ~4GB-ot feltölti?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
StLui
veterán
Kéne egy ötlet, 15GB fényképem fenn van skydrive-on és megvan a pc-n is, most telepítettem pc-re a skydrive-ot, létrehozta a mappát, nem engedtem szinkronizálni a felhőből semmit a gépre, mert a pc-n lévőket babráltam már egy kicsit, azok újabbak. Gondoltam bepakolom a gépen lévő mappákat a skydrive mappába és összefésüli, de ez nem jött össze mert csak annyit írt, hogy létezik ez a mappa már, nevezzem át.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Jobb ötletem nem volt, így leszinkronizáltam a gépre, és a gépen lévő normál mappából is bemásolom majd, ott remélem felajánlgatja, hogy cserélje, vagy az újabb verziókat tartsa e meg.
Vicces a tempó, kb tizede sebességgel jön mint amit a sávszélem enged. Tegnap este óta még nem szedte le a 15GB-otKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
tkesy
őstag
Esetleg nem tudja valaki hogy mi a skydrive fiókhoz tartozó Abuse Team email címe?
SOS ben kellene, kb T-24h járok, mert úgy néz ki, hogy törlik a fiókomat.>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Macibook
tag
Sziasztok,
Azon gondolkodom, hogy a ceges dokumentumok megosztasat vpn el elert kozos mappa helyett kivaltanam egy skydrive elofizetessel. A kerdesem az, hogy ez tud oda-vissza szinkronizalni? Lehet e megadni kulonbozo szintu jogosultsagokat stb.
Van e kozuletek vki aki erre hasznalja?
Koszi elore is -
donceleger8
őstag
Hello!
Elég régen volt itt utoljára hozzászólás, de hátha mégis valaki látja, és esetlegesen tudja a választ!
Szóval van ugye a 7 GB ingyen tárhely, ez tiszta sor! Nekem viszont van egy Office 365 programom, amit nyertem egy Microsoft játék keretein belül, s amihez tartozott további 20 GB ingyen tárhely. Így összesen már 27 GB tárhelyen van! Na már most ez az Office 365 előfizetés február 1-én lejár.
Kérdésem az, hogy akkor onnantól kezdve a 20 GB tárhely is elveszik, amennyiben nem hosszabbítom meg az Office 365 előfizetésemet?
Mert nem hosszabbítanám meg, viszont Skydrive tárhelyet valószínűleg bővítenék, mert már csak 7 GB szabad tárhelyem van. Csak nem szeretném, ha egyik pillanatról a másikra elveszne 20 GB anyagom.
Köszi a választ előre is.
üdvAmelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
StLui
veterán
válasz donceleger8 #120 üzenetére
Ha 1 évre szólt akkor igen, ezért nem is szeretem az olyan adunk ajándékba 1 évre tárhelyet, minek? Utána mit csináljak?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Fényképeknél van arra mód, hogy egy részüket kedvencekké tegyem, és esetleg csak ezeket "lejátszam" ?
-
Vasinger!
nagyúr
Skydrive-hoz hogyan lehet kapni ingyen olyan kódot ami megnöveli a tárhelyem?
-
mg105
senior tag
válasz donceleger8 #120 üzenetére
Ilyen esetben nem szokták törölni a cuccaidat, de addig nem tölthetsz fel semmit, amíg bele nem férsz az új keretbe.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
A SkyDrive Wordjében átállítom az ellenőrzés nyelvet angolra, mégis mindig visszavált magyarra!
Miiért?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
werttzui
addikt
Ki vagyok a skydrive-tól! 7-GB de max 2 GB os file méretre lekorlátoz és nagyon lassan tölt fel
PENTAX
-
korikmate
tag
SkyDrive használktól kérdezem:
Jól tudom, hogy nagyobb (több 100 mega) file-t megosztani ugyan meglehet, de a másik fél letölteni csak hotmail accal tudja? Mert nagyon úgy tűnik, hogy velem ez a helyzet...
-
PoganyPtR
tag
Érdekesen van kitalálva ez a Skydrive WP8-on vagy csak én vagyok béna. Pár napja melóba induláskor nem volt időm rádugni telót a gépre, hogy tegyek rá zenét, gyorsan behúztam skydrive, mondom majd útközben letöltöm őket. Ültem felette elég sokat, googleztam is, de arra jutottam, hogy az mp3 az nem jön le onnét semmikép, ha hallgatni akarom akkor online kell megtennem....
Mai nap vettem barátnőmnek egy androidos készüléket, feltelepítettem skydriveot. Kijelöltem zenét és rögtön ott egy letöltés gomb.
Na már most akkor WP-n is megoldható ez, és csak én nem láttam letöltés gombot? Help me -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elég halott a topic, de hátha.
Win8-at használok pc-n. Skydrive mappában a cuccok, alkalmazás is látja. Telefonon viszont nem látja.
Telefonon felmásolva a cuccokat a pc viszont látja.Tehát valamiért a PC nem tölti fel a skydrive mappát. Könyörgésen és anyázáson kívül mit kell beállítani, hogy felpöccintse a szerverükre a cuccokat?
-
k.kristof
őstag
Ma megérkezett Androidra a frissítés, ezzel a OneDrive név is. Végre tud automatikusan fényképeket szinkronizálni, és kaptam ajándékba 20 GB tárhelyet egy évre, amiért feliratkoztam a OneDrive hírekre korábban.
-
Mate
nagyúr
Nyertem még 100 GB-ot, így van 130 GB helyem 1 évig
-
k.kristof
őstag
Remélem a beragadt "Processing Changes" is megoldódik, egy ideje folyamatosan csinálja. Most eltávolítottam a Skydrive klienst, és felraktam a frissen letöltött OneDrive klienst, és nem figyeltem telepítésnél, ezért újra letölt mindent. Még szerencse, hogy eddig alig van benne adat
-
Mate
nagyúr
Az az érdekes, hogy böngészőből rohadt gyors. Ott igazából 100%-ban kihasználja a netet. A gond ott van, hogy ott viszont nem lehet mappát másolni, csak fájlokat, így körülményes a dolog.
Mondjuk ez csak addig lesz gond, míg fel nem tolok mindent. Ha már fent vannak a dolgok, akkor nem lesz gond.
-
Mate
nagyúr
Elégedett vagyok a onedrive-al eddig, viszont nem valami gyors
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy egy adott mappát ne szinkronizáljon le mindenhova, hanem csak a felhőbe tárolja az adatokat? Arra gondolok konkrétan, hogy a telefonomra (WP8) ne kezdje el letölteni azt amit gépről töltök fel, mert nem akarok feleslegben több giga fényképet a telefonomon tárolni .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest